Stockholm

Bergsjövägen 28 G, Kårsta

1 495 000 KR

1 Rok

24 Kvm Boarea

7 Kvm Biarea

2 665 kr/mån

Hitta ditt nya drömboende i Kårsta Park 3.
Smart och praktiskt Attefallshus om 24 kvm med sovloft om hela 7 kvm.
I anslutning till huset tillhör en fantastisk altan om 15 kvm i härligt solläge och en naturtomt.
Bostadsrätten färdigställdes 2022 och har därför hög modern standard och kunden har installerat en luftvärmepump som är till stor fördel. Värmepumpen kan styras på distans via mobilapp vilket ger stora möjligheter att spara el och pengar när man inte är hemma.

Tillgång till förråd och parkeringsplats.

Beläget i lugna kvarter med fina naturområden, endast en kort promenad från bostaden finner ni Bergsjön, upplyst motionsspår och skogen som rekommenderas för härliga promenader eller svampplockning.

Juridisk person accepteras och uthyrning är tillåtet.
Välkommen till ett bekymmersfritt boende i trevliga Kårsta Park

Beskrivning

Interiör

Smart och praktisk minivilla på 24 kvm samt sovloft om 7 kvm och härlig altan om 15 kvm i bra solläge.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Kök med diskmaskin, spis, spisfläkt och gott om förvaring. Samtliga vitvaror från Elektrolux. Vardagsrum med plats för soffa och matplats samt utgång till den trevliga altanen med plats för utemöbler. Loft om ca 7 kvm med fönster samt plats för säng och förvaring. Badrum med tvättmaskin/torktumlare (kombimaskin), duschplats, wc och plats för förvaring. Klinker i entré och golvvärme på nedre plan.

Samtliga hus har egen tomt med altan i anslutning till huset, i övrigt naturtomt. Till bostaden hör en parkeringsplats samt ett förråd. Mer info om huset finns i "Bofakta" under Dokument.

Föreningen

Brf Kårsta Park 3 är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 20 bostäder bestående av parhus 124-130 kvm, studiohus om 41 kvm + 15 kvm loft samt attefallshus om 24 kvm + 7 kvm loft. Se mer info under dokument.

I avgiften ingår bostadsrättsföreningens kostnader för ekonomisk förvaltning, snöröjning , sophantering samt två parkeringsplatser till parhusen och en respektive till de små husen. En altan om 15 kvm till varje lgh samt ett oisolerat förråd om ca 3 kvm.  Föreningen står även för två st elabonnemang som förser området med allmänbelysning samt tre st vattenpumsbrunnar. 

Mer info finns på karstpark3.se

Bostadens del av nettoskuldsättningen: 577.144 kr

(Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.)

Området

I natursköna Kårsta håller ett nytt bostadsområde på att växa fram. Kårsta Park ligger mitt i ett anrikt kulturlandskap där skog och sjö samsas med öppna landskap. Omgivningarna erbjuder en mängd  friluftsaktiviteter med golfbanor, hästgårdar och fiskesjöar inom räckhåll. Allt detta bara trekvart från Stockholm.

Bostadsområdet Kårsta Park ligger i samhället Kårsta i Vallentuna kommun. Samtidigt som vi befinner oss i natursköna omgivningar på landet, finns staden inom räckhåll. Via Roslagsbanan, buss eller bil tar du dig till Stockholm på 45 minuter. Till Norrtälje tar det en halvtimme.

Lanthandeln har nu kommit till Kårsta och kommer öppna inom kort. Butiken kommer erbjuda Kårstaborna möjligheten att köpa svenska basvaror, men även närproducerade produkter, den kommer hålla öppet mellan 05:00 och 23:00.

Alldeles invid Kårsta Park ligger skolan med årskurs 1–6, förskola och Kårstas bibliotek. Nära skolan finns en fotbollsplan som spolas till is vid minusgrader. Bara ett par hundra meter bort, fem minuters promenad från Kårsta Park ligger Bergsjön som är en populär liten badsjö med brygga och strand. I skogarna runt om finns gott om lingon, blåbär och svamp.

Bygdens fotboll och andra friskvårdsaktiviteter sköts av GoIF Kåre, en ideell medlemsförening som driver anläggningen Kårevallen som ligger lättillgängligt för besökare och utövare. Centralt i Kårsta finns ett utegym.

Butiker och vårdcentral finns i Rimbo, endast en kvart bort med bil. ICA Brottby ligger strategiskt placerad med avfart från E18. Bygdegården driver en biograf med modern digital utrustning och är dessutom en perfekt lokal för möten, festarrangemang och andra evenemang.

Välkommen till Kårsta!

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Bergsjövägen 28 G

 • Postnummer

  186 60

 • Rum

  1 rum och kök

 • Byggnadsår

  2022

 • Förråd

  Uteförråd

 • Lägenhetsnummer

  19.4

 • Uppvärming

  Värmepump och direktverkande el

 • Avgift

  2 665 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Bredband, snöröjning , sophantering

 • Andelstal, ägande

  2.53%

Förening

 • Förening

  Brf Kårsta Park 3

 • Org.nr

  769638-0802

Storlek

 • Boarea

  24 Kvm

 • Biarea

  7 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

bd0d5e46-0a8d-49fb-955a-10a9f1cedf4e
16e53d31-6963-4207-8cbc-a6e5e01425e5
bed85533-4dc9-4de8-b153-81f7e42dfa95
MTYwNjk2ODcuanBlZ3cxMTkxaDg0Mm1pbnNpZGVyMHMwdTBiMHQ=
031ced22-a355-42cc-b189-1f93195908ab

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

MTgxNTEwNzUuanBlZ3c5MDVoMTI4MG1pbnNpZGVyMHMwdTBiMHQ=

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow