Stockholm

Polhemsgatan 34A, Kungsholmen

BUD

1.5 Rok

42 Kvm

3 851 kr/mån

Våning bv av 6

Kommande på marknaden. 1,5:a med radhuskänsla på attraktivt läge vid Kronobergsparken och Rådhuset på Kungsholmen. Underbar altan i soligt sydostläge mot grönskande innergård. Bostaden består av en rymlig och möblerbar hall, härligt kök med utrymme för sällskap vid matplatsen och utgång till bostadens uteplats, denna vetter mot vacker innergård. Fint vardagsrum med underbart ljusinsläpp och ett härligt sovrum med plats för dubbelsäng. Samt modernt helkaklat badrum. Ett boende som måste ses och upplevas på plats.

Kontakta ansvarig mäklare för privat visning.

Ansvarig Fastighetsmäklare
Mikael Bjérnhof
Ambassadör Fastighetsmäkleri

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande trevlig hall med goda möjligheter att hänga av sig sina ytterkläder och skor, det finns även bra förvaring i de stora garderoberna.

Badrum
Helkaklat rymligt och modernt badrum med vitt kakel på väggar samt grått klinker på golvet. Badrummet ät utrustat med vägghängd WC, dusch med ihopfällbar glasvägg, stor kommod med handfat samt spegelskåp med belysning ovan. Det finns gott om plats för förvaring av exempelvis hygienartiklar.

Kök & matplats
Charmigt stort kök med ljusa köksluckor och bra arbetsyta för både matlagning och bakning. Det finns plats för en stor matgrupp. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn och spis samt fläkt ovan. Det finns gott om förvaring för köksredskap. Uteplatsen nås direkt från köket.

Altan
Härlig altan som erbjuder utrymme för grill och utemöbler, här är det trevligt att avnjuta sina måltider i solen under vår- och sommarhalvåret. Uteplatsen är belägen mot den lugna grönskande innergården. 

Vardagsrum 
Stort trivsamt vardagsrum med fint ljusinsläpp genom stora fönster. Här finns det gott om plats för en soffgrupp och övrig möblering som önskas. Vardagsrummet är i öppen social anslutning med köket, det är trevligt att umgås med sitt sällskap i vardagsrummet samtidigt som man lagar mat i köket. 

Sovdel
Mysig sovdel som nås direkt via vardagsrummet, här finns det plats för en stor dubbelsäng och nattduksbord. Sängen är bekvämt nåbar från bägge sidor. 

Förening

Allmänt om föreningen
Riksbyggen BRF Jordgubben 9 är en äkta bostadsrättsförening i Stockholm med 23 bostäder, samtliga upplåtna med bostadsrätt och två lokaler. Föreningen är tomträttshavare av marken, oförändrad avgift till år 2030.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar
2019 Stamspolning
2019 Ny torktumlare
2019 Reparation av hissarna
2017 Nya brytskydd av dörrar
2017 Godkänd OVK
2015 Ny tvättmaskin och torktumlare
2014 Brandbesiktning
2013 Stamspolning
2013 Ny undercentral


Planerade renoveringar
Renovering av takterrasser. 

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en modern tvättstuga utrustad med tre tvättmaskiner, två torktumlare, torkskåp samt mangel, belägen i källaren. Föreningen har även ett skyddsrum samt en trevlig innergård med grönska och utemöbler.

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Tele2 samt bredband via IP Only.

Parkering
Boendeparkering råder i området.

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2024-05-06.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022 samt kontrollerat med styrelsen den 2024-05-06. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 274 994 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022. 

Område & kommunikation

Allmänt om området
Du bor verkligen i hjärtat av Kungsholmen, där stadens puls är som mest intensiv. Här, i en värld av vackra sekelskifteslokaler och moderna shoppingområden som Västermalmsgallerian, smälter nischade specialaffärer samman med ett brett restaurangutbud som tar dig på en kulinarisk resa runt världen. Denna dynamiska miljö skapar en härlig atmosfär, där fik, caféer och småbutiker bidrar till stadens vibrerande energi.

Men trots den intensiva stämningen har du fortfarande naturen nära till hands. Rålambshovsparken, Kronobergsparken och Karlbergsparken erbjuder gröna oaser mitt i stadens brus, medan Kungsholms Strand bjuder in till avkopplande promenader längs vattnet. Vid Hornsbergs Strand kan du avnjuta kvällssolen vid badbryggorna eller ta en löprunda runt Kungsholmen innan du avslutar med träning i utegymmet eller ett uppfriskande dopp i Mälaren.

Kommunikation
Kommunikationerna är också utmärkta, med Fridhemsplan som en central knutpunkt för tunnelbana och bussar. Att ta sig till andra delar av staden är enkelt, och med en kort promenad över S:t Eriksbron tar du dig snabbt till Birkastan och Vasastans charmiga kvarter och butiker. Det är verkligen ett område som erbjuder det bästa av både stadsliv och natur, vilket gör det till en idealisk plats att bo och utforska.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Polhemsgatan 34A

 • Postnummer

  112 30

 • Rum

  1.5 rum och kök

 • Byggnadsår

  1997

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  Tele2 / IP only

 • Lägenhetsnummer LMV

  1002

 • Våning

  bv av 6

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  3 851 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme och vatten

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 273 kr/mån för internet

 • Andelstal, ägande

  2.91204240%

 • Andelstal, förening

  1.55190000%

 • Pantsättningsavgift

  573 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1433 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  131kWh/m2ochår

 • Energiklass

  E

 • Registrerad

  2020-02-07

Förening

 • Förening

  BRF Jordgubben 9

 • Org.nr

  716418-6285

Driftkostnader

 • Personer i hushåll

  2

 • El

  590 kr/mån

 • Försäkring

  329 kr/mån

 • Driftkostnader totalt

  919 kr/mån

Storlek

 • Boarea

  42 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow