Om oss

Ambassadör Fastighetsmäkleri

Vi är ett klassiskt mäkleri med kreativa och moderna idéer som förbättrar branschen. Vår erfarenhet av tusentals nöjda kunder har gett oss en stor inblick i vad som fungerar och efterfrågas hos både säljare, köpare och spekulanter. Den kompetens och kunskap vi samlat på oss i branschen från både stora aktörer till mindre och exklusiva mäklerier, har gett oss de rätta verktygen att skapa och erbjuda en optimal tjänst för alla kunder.

Vårt ambassadörsnätverk gör oss unika i branschen och medför ett stort mervärde för dig oavsett om du är säljare, köpare eller spekulant. Tillsammans med våra mäklare och ambassadörer som kommunicerar med sitt kontaktnät i sina kanaler optimerar vi kommunikationen och ökar intresset för bostaden. Detta erbjuds inte av något annat mäkleri.

Vår historia

Hur allting började

Idéen föddes för flera år sedan när Per Johansson arbetade på ett annat fastighetsmäkleri. ”På det mäkleriet hade vi en anställd som inte var fastighetsmäklare men hade ett stort kontaktnät och kunde leverera affärer till fastighetsmäkleriet. För varje affär som levererades fick han ta del av arvodet. Detta måste vi kunna erbjuda till alla andra med breda kontaktnät eller många följare i sociala medier tänkte jag.” säger Per Johansson.

Även när det gäller att hitta köpare kan man jobba på exakt samma sätt. Hittar någon en köpare till någon bostad som finns till salu via oss är det självklart att vi delar med oss av arvodet. Och även här ska alla erbjudas möjligheten att hitta en köpare. Grundare till Ambassadör Fastighetsmäkleri är Per Johansson och Christian Enström. De träffades 2018 på deras tidigare arbetsplats Eklund Stockholm New York. Där har de samarbetat på i stort sätt alla affärer sedan dess.

”Vi fann varandra direkt, vi har kul ihop och båda vet att den andre levererar och ställer upp till max” säger Christian Enström.

Eftersom vi samarbetar extremt bra ihop och hade en bra idé som sticker ut blev det naturliga steget att starta ett eget fastighetsmäkleri. Eftersom vi har erfarenhet sedan tidigt 2000-tal, arbetat på allt från stora kedjor till små exklusiva/nischade byråer och tagit med erfarenhet från alla dessa samt drivit eget innan vågade vi ta steget till eget.

Våra medarbetare

Här finner du kontaktuppgifter till alla våra anställda. Är du osäker på vem du ska kontakta går det bra att använda formuläret längst ner på sidan, så hjälper vi dig rätt.

christian

Christian Enström

Grundare / Fastighetsmäklare

073-073 32 44

per

Per Johansson

Grundare / Fastighetsmäklare / Jur. kand.

070-960 61 29

malin

Malin Carlsson

Partner / Fastighetsmäklare / Nyproduktionschef

070-788 61 20

mats

Mats Olander

Partner / Fastighetsmäklare

070-641 13 36

andreas

Andreas Björhn

Fastighetsmäklare / Ekonom

070-421 50 41

mathias

Mathias Landin

Försäljningschef

070-665 31 07

lukas

Lukas Persson

Mäklarassistent / Blivande fastighetsmäklare

072-332 55 36

elin

Elin Englund Johansson

Inredare / Stylist

073-445 11 11

emelie-ny

Emelie Bergström

Fastighetsmäklare

0734-14 22 44

Våra kontor

Vi säljer bostäder i hela Stockholm med omnejd samt i Uppsala. Vi är utspridda på fem olika kontor för att komma närmare våra säljare och köpare Välkommen in till oss!

Östermalm

Nybrogatan 17

Vasastan

Gävlegatan 16

Södermalm

Katarinavägen 15

Kungsholmen

Fleminggatan 18

Uppsala

Rådhuset

Kontaktformulär

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.