Om oss

Ambassadör Fastighetsmäkleri

Vårt team av erfarna fastighetsmäklare är några av Sveriges mest erkända och tillsammans med vårt team av Art directors, Social media managers, influencers och unika marknadsföringskanaler har vi satt samman ett innovativt erbjudande för att nå framgångsrika resultat.

Vårt marknadsföringspaket är mycket kraftfullt genom våra ambassadörer, vårt kundregister samt övriga marknadsföringskanaler och vi vet att det genererar höga slutresultat. Det har vi visat under alla år och det sätter vi i första rummet i alla våra affärer.

Vi förmedlar våningar, lägenheter, villor och lantställen såväl som nyproduktionsprojekt där vår styrka är att vi är med i hela processen och en van part att utveckla projekt. Vi har utvecklat några av Sveriges mest uppmärksammade projekt vilket gör oss till en självklar part för att åstadkomma en lyckad försäljning och slutprodukt.

Vår historia

Hur allting började

Grundarna till Ambassadör Fastighetsmäkleri är Per Johansson och Christian Enström och de träffades 2018 när de arbetade som fastighetsmäklare på Eklund Stockholm New York.

Idén till Ambassadör Fastighetsmäkleri föddes för flera år sedan när Per Johansson arbetade på ett annat fastighetsmäkleri.
”På den byrån hade vi en anställd som inte var fastighetsmäklare men hade ett stort kontaktnät och kunde leverera affärer till byrån. För varje affär som levererades fick han ta del av arvodet. Detta måste vi kunna erbjuda till alla andra med breda kontaktnät eller många följare i sociala medier”, säger Per Johansson.

Efter det bestämde sig Per och Christian att starta Ambassadör Fastighetsmäkleri och arbeta med erfarna fastighetsmäklare som arbetar med ett internationellt förhållningssätt i branschen och kan erbjuda sin erfarenhet med ett nytt unikt koncept.

Våra medarbetare

Här finner du kontaktuppgifter till alla våra anställda. Är du osäker på vem du ska kontakta går det bra att använda formuläret längst ner på sidan, så hjälper vi dig rätt.

Mats Olander

Franchisetagare / Fastighetsmäklare

070-641 13 36

Malin Carlsson

VD / Fastighetsmäklare

070-788 61 20

Amanda Nilsson

Fastighetsmäklare

070-956 30 82

Richard Wall

Fastighetsmäklare

073-533 99 99

Amanda Persson

Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion

+4672-979 90 00

Andreas Björhn

Fastighetsmäklare / Ekonom

070-421 50 41

Christian Enström

Delägare / Fastighetsmäklare

073-073 32 44

Per Johansson

Delägare / Fastighetsmäklare / Jur. kand.

070-960 61 29

Mikael Bjérnhof

Delägare / Fastighetsmäklare

073-387 46 00

Ewelina Edberg

Certifierad Mäklarassistent

070-823 18 67

Elin Englund Johansson

Inredare / Stylist

073-445 11 11

Moa Sarstedt

Art Director

Våra kontor

Vi säljer bostäder i hela Stockholm med omnejd samt i Uppsala och Åre. Vi är utspridda på sex olika kontor för att komma närmare våra säljare och köpare. Välkommen in till oss!

Östermalm

Biblioteksgatan 29

Vasastan

Gävlegatan 16

Södermalm

Katarinavägen 15

Kungsholmen

Fleminggatan 18

Uppsala

Rådhuset

Kontaktformulär

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.