Sälj med oss

Sälj bostad i Stockholm

Sälj din bostad med Ambassadör Fastighetsmäkleri. Är det dags att flytta, köpa något större eller byta sida av stan? Ska du sälja din bostad i Stockholm finns vi här för dig. Att köpa och sälja sin bostad är för de flesta den största investeringen du gör i livet. Vi ger dig trygghet och guidning hela vägen, från första värderingen till kontraktsskrivning. Anlita oss som mäklare för försäljning av din bostad i Stockholm.

Ta hjälp av våra ambassadörer när du ska sälja din bostad

När våra skickliga mäklare kombinerar nytänkande fastighetsförsäljning med ett stort nätverk av engagerade ambassadörer når du som säljare en träffsäker målgrupp. Sälj din bostad med Ambassadör Fastighetsmäkleri och utnyttja räckvidden av ett köpstarkt nätverk.

Kontakta oss för att sälja din bostad

Sälj lägenhet, villa eller hus i Stockholm

Du kan anlita oss oavsett om du har en lägenhet, villa eller fastighet i Stockholm. Våra mäklare har koll på hela Stockholms bostadsmarknad och lång erfarenhet av fastighetsmäkleri. Vi förstår vad som efterfrågas hos både säljare, köpare och spekulanter.

Den kompetens och kunskap vi samlat på oss i branschen från både stora aktörer till mindre och exklusiva mäklerier, har gett oss de rätta verktygen att skapa och erbjuda en optimal tjänst för alla kunder. Vi har ett stort engagemang och gör det lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt.

Varför anlita oss som din mäklare?

Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen och erbjuder något som ingen annan gör. Tack vare vårt ambassadörsnätverk får vi en ytterligare nivå på vår marknadsföring, utöver de traditionella kommunikationskanalerna. Våra ambassadörer är extremt viktiga för oss och utan dem skulle vi fungera ungefär som de flesta andra fastighetsmäklerier.

Fastighetsförsäljning i Stockholm med ambassadörer

Att sälja en bostad med hjälp av våra ambassadörer är enkelt. Genom att tipsa om aktuella bostäder till salu i sina respektive nätverk når våra ambassadörer en träffsäker målgrupp av spekulanter. När vi hjälper dig sälja din bostad är det inte enbart vår mäklare och firman som fokuserar på att hitta en köpare. Även våra ambassadörer börjar omgående leta och höra runt i sitt kontaktnät efter potentiella intressenter. Våra ambassadörer får alltid ta del av arvodet när de hittar en intressent som köper en bostad.

Vid försäljning av en bostad erbjuds även dina grannar möjligheten att bli en ambassadör. Det är stor chans att en som redan bor i ett område känner någon annan som också vill flytta dit.

Även du som säljare kan erbjuda våra ambassadörer extra ersättning för att få dem att arbeta ännu hårdare. Hittar du som ambassadör en köpare av en bostad får du ta del av mäklararvodet om ditt tips ledde till försäljningen av fastigheten. 

När du säljer din bostad med oss ingår alltid mer marknadsföring än hos många andra fastighetsmäklerier. Tillsammans med våra mäklare och ambassadörer som kommunicerar med sitt kontaktnät i sina kanaler optimerar vi kommunikationen och ökar intresset för bostaden. Detta typ av koncept erbjuds inte av någon annan mäklarfirma.

Inför försäljning av bostad

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder även stylister, fotografer, jurister och bankkontakter som gör att vi effektiviserar bostadsaffären. När du säljer din bostad anpassar vi oss efter dina behov och dina förutsättningar för att säkerställa den bästa möjliga fastighetsförsäljningen för dig. 

Hos oss ingår alltid ett möte med vår stylist där vi tillsammans går igenom bostaden. Stylisten hjälper till inför både fotografering och visning av bostaden. Allt för att få bostaden att se extra fin ut för att optimera försäljning. Vi vet att styling och bilder skapar en avgörande roll för känslan och vi är experter på att anpassa allt från beskrivning till presentation och visning efter rätt målgrupp. 

Kontakta oss idag

Funderar du på att sälja din bostad i Stockholm? Välkommen att kontakta någon av våra fastighetsmäklare. Fyll i kontaktformuläret nedan, så hör vi av oss!

Otroligt imponerad över hur snabbt det gick från första kontakt till såld lägenhet. Slutpriset blev högt, men även köparna var otroligt nöjda – det är ett väldigt gott betyg.

– Daniel, säljare

Våra medarbetare

Här finner du kontaktuppgifter till alla våra anställda. Är du osäker på vem du ska kontakta går det bra att använda formuläret längst ner på sidan, så hjälper vi dig rätt.

Mats Olander

Franchisetagare / Fastighetsmäklare

070-641 13 36

Malin Carlsson

VD / Fastighetsmäklare

070-788 61 20

Amanda Nilsson

Fastighetsmäklare

070-956 30 82

Richard Wall

Fastighetsmäklare

073-533 99 99

Amanda Persson

Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion

+4672-979 90 00

Andreas Björhn

Fastighetsmäklare / Ekonom

070-421 50 41

Christian Enström

Delägare / Fastighetsmäklare

073-073 32 44

Per Johansson

Delägare / Fastighetsmäklare / Jur. kand.

070-960 61 29

Mikael Bjérnhof

Delägare / Fastighetsmäklare

073-387 46 00

Ewelina Edberg

Certifierad Mäklarassistent

070-823 18 67

Elin Englund Johansson

Inredare / Stylist

073-445 11 11

Moa Sarstedt

Art Director

Våra kontor

Vi säljer bostäder i hela Stockholm med omnejd samt i Uppsala. Vi är utspridda på fem olika kontor för att komma närmare våra säljare och köpare Välkommen in till oss!

Östermalm

Biblioteksgatan 29

Vasastan

Gävlegatan 16

Södermalm

Katarinavägen 15

Kungsholmen

Fleminggatan 18

Uppsala

Rådhuset

Kontaktformulär

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.