”Vi når ut på ett helt annat sätt än alla andra fastighetsmäklerier”

Sälj bostad i Stockholm

Sälj din bostad med Ambassadör Fastighetsmäkleri. Är det dags att flytta, köpa något större eller byta sida av stan? Ska du sälja din bostad i Stockholm finns vi här för dig.

Att köpa och sälja sin bostad är för de flesta den största investeringen du gör i livet. Vi ger dig trygghet och guidning hela vägen, från första värderingen till kontraktsskrivning. Anlita oss som mäklare för försäljning av din bostad i Stockholm!

Sälj lägenhet, villa eller hus i Stockholm

Du kan anlita oss oavsett om du har en lägenhet i Stockholms innerstad eller radhus i en liten förort. Våra mäklare har koll på hela Stockholms bostadsmarknad. Vi lång erfarenhet av fastighetsmäkleri och vi vet vad som fungerar och efterfrågas hos både säljare, köpare och spekulanter.

Den kompetens och kunskap vi samlat på oss i branschen från både stora aktörer till mindre och exklusiva mäklerier, har gett oss de rätta verktygen att skapa och erbjuda en optimal tjänst för alla kunder. Vi har ett stort engagemang och gör det lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt.

Varför anlita oss som din mäklare?

Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen och erbjuder något som ingen annan gör. Tack vare vårt ambassadörsnätverk får vi en ytterligare nivå på vår marknadsföring, utöver de traditionella kommunikationskanalerna. Våra ambassadörer är extremt viktiga för oss och utan dem skulle vi fungera ungefär som de flesta andra fastighetsmäklerier.

När vi hjälper till med försäljning är det inte enbart vår mäklare och firman som fokuserar på att hitta en köpare. Även våra ambassadörer börjar omgående leta och höra runt i sitt kontaktnät efter potentiella intressenter.

Vid försäljning av en bostad erbjuds även dina grannar möjligheten att bli ambassadör. Det är stor chans att en som redan bor i ett område känner någon annan som också vill flytta dit.

Även du som säljare kan erbjuda våra ambassadörer extra ersättning för att få dem att arbeta ännu hårdare. Ersättningen utgår endast om de hittar en köpare.

När du säljer din bostad med oss ingår alltid mer marknadsföring än hos många andra fastighetsmäklerier. Tillsammans med våra mäklare och ambassadörer som kommunicerar med sitt kontaktnät i sina kanaler optimerar vi kommunikationen och ökar intresset för bostaden. Detta typ av koncept erbjuds inte av någon annan mäklarfirma.

Inför försäljning av bostad

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder även stylister, fotografer, jurister och bankkontakter som gör att vi effektiviserar bostadsaffären.

Hos oss ingår alltid ett möte med vår stylist där vi tillsammans går igenom bostaden. Stylisten hjälper till inför både fotografering och visning av bostaden. Allt för att få bostaden att se extra fin ut för att optimera försäljning.

Kontakta oss idag

Funderar du på att sälja din bostad i Stockholm? Välkommen att kontakta någon av våra fastighetsmäklare. Fyll i kontaktformuläret nedan, så hör vi av oss!

Kontakta oss

" Vi är extremt nöjda med allt. Konceptet med ambassadörer gjorde att det kom väldigt många på visningen."
Elin, Säljare

Kontaktformulär

Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så kontaktar vi dig inom kort.

integritetspolicy.