Stockholm

Ekfatsgatan 3, 3 tr, Liljeholmskajen

BUD

2 Rok

46 Kvm

2 961 kr/mån

Våning 3 av 5

Kommande på marknaden. Ytterst välplanerad två med sjöutsikt som är belägen i ett attraktivt område. Huset byggdes år 2020 och bostaden är i väldigt bra skick och utrustat med exklusiva materialval. Stor balkong med utgång från vardagsrummet, här finns det plats för utemöbler och växter. Stilfullt kök med gott om förvaring och arbetsyta samt social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet. Belägen i ett lugnt område precis vid vattnet på Liljeholmskajen med balkong och sjöutsikt mot Mälaren. Närhet till Årstaskogens naturreservat. En lägenhet som har alla rätt och måste upplevas på plats. Bostaden kan med fördel överlåtas med samtliga möbler efter köparens önskemål och överenskommelse med säljaren. Välkommen på visning!

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande rymlig hall med goda möjligheter att hänga av sig sina ytterkläder och skor samt väldigt bra förvaring i den stora garderoben med skjutdörrar, det finns även belysning bakom skjutdörrarna. Bostaden har ljussystemet SmartThing.

Badrum
Modernt stort och helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golvet med golvvärme. Badrummet är utrustat med WC, handdukstork, kombimaskin med bänkskiva ovan samt väggskåp, dusch med glasdörrar, handfat med kommod samt spegel med belysning ovan. Badrummet erbjuder bra förvaringsmöjligheter för hygienartiklar, handdukar och dylikt. 

Kök
Stilfullt kök i en fin grå kulör med detaljer i mässing. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn, induktionsspis samt fläkt ovan. Köket erbjuder gott om utrymme för både matlagning och bakning samt förvaring för köksredskap. Invid köket finns det plats för en matgrupp. 

Vardagsrum
Trevligt sällskapligt vardagsrum med direkt tillgång till balkongen samt med öppen social planlösning tillsammans med köket. Här är det trevligt att umgås samtidigt som man lagar mat. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp genom stora fönster och erbjuder gott om plats för soffgrupp, TV och övrig möblering som önskas. 

Balkong
Härlig balkong med gott om plats för balkongmöbler och växter. Här är det trevligt att slå sig ner och påbörja dagen med en morgonkaffe, eller varför inte avnjuta en lunch i solen. Utsikt mot den trevliga omgivningen och vattnet. 

Sovrum
Trivsamt mysigt sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng och övrig möblering som önskas. Här finns det gott om plats för förvaring av kläder i den stora garderoben och det är fint ljusinsläpp som flödar in genom det stora fönstret. 

Genomförda renoveringar i bostaden
- Alla snickerier som är brun ek. vardagsrum, badrum, sovrum
- Byte av alla kontakter till svarta kontakter och uttag mm
- Belysning bakom gardinerna och i hallen bakom skjutdörrarna
- Byte av ugn till mikro och ugn
- Satt in integrerad kyl och frys med högskåp
- Stänkskydd ovan arbetsbänken i köket
- Ny mässingskran i kök, nya handtag
- Ny diskmaskin med klick öppning
- Badrum, ny större takdusch och svart handdusch
- Extra framdragning av eluttag vid båda sidor av säng
- Sättning i tak svarta spottar
- Ljussystem SmartThing
- Nytt hyllsystem i garderoben

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Kajplats 6 är en äkta bostadsrättsförening i Stockholm med 199 bostäder, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt men sex kommersiella lokaler. Föreningen äger marken.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen, med minst ägaradel om 10%. 

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar
Föreningen installerade brytskydd på fastighetsdörrar 2022, och kameraövervakning vid alla entréer 2023.

Planerade renoveringar
Inga större renoveringar och investeringar är för närvarande planerade, men föreningen har en arbetsgrupp som ser över möjligheten att installera solpaneler på tak.

Gemensamma utrymme
Föreningen har ett cykelförråd finns på källarplan, en bokningsbar övernattningslägenhet finns på våning 24 samt en trevlig innergård som har en gemensam uteplats som är bokningsbar för tillställningar, och en lekplats för de små.

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV samt bredband via Telia Triple Play (500/500 Mbit/s).

Parkering
Föreningen har 139 parkeringsplatser (utan el) i Bergrumsgaraget (föreningen har ett nyttjanderättsavtal) som kan hyras av medlemmar till reducerat pris (1800 kr/månad). För närvarande är det ingen kö till garageplatserna. Laddstationer för elbilar finns vid flera gator i närområdet. I övrigt råder boende parkering i området.

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2024-04-17.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022 samt kontrollerat med styrelsen den 2024-04-17. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 690 512 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022. 

Området & kommunikation

Allmänt om området
Här, vid Mälarens glittrande vatten, upplever du en boendemiljö som är helt unik. Med badbryggor som sträcker sig ut i vattnet, frodiga parker som inbjuder till avkoppling och restauranger som lockar med kulinariska äventyr precis utanför din dörr, är detta ett område där stadens puls möter lugnet från naturen. Södermalms energifyllda atmosfär och nöjesliv ligger inom bekvämt promenadavstånd, vilket ger dig det bästa av två världar. I huset man längst ner finner man restaurangen Brasserie Deck och högst upp i huset har man enastående utsikter från restaurang 3Sixty Skybar på Kajplats 6 - Liljeholmskajens högsta byggnad med sina 26 våningar. I kvarteren runt omkring finns ett brett utbud av restauranger som tillfredsställer alla smaker och preferenser. Från exotiska smaker på Mama Ye's och autentiskt italienska rätter på Primo Ciao Ciao till moderna bistrostilar på Toves.

På Liljeholmskajen finner du också alla bekvämligheter du kan önska dig, från matbutiker och blomsteraffärer till frisörsalonger och mysiga caféer. Det är ett område där du kan få tag på allt du behöver utan att behöva gå långt. Och om du ändå känner för lite shopping eller ytterligare restaurangalternativ är Liljeholmstorget Galleria bara en kort promenad bort, med sina många butiker och matställen.

Naturen är aldrig långt borta här heller. Med vackra parker som Årstaskogen och dess slingrande stigar längs vattnet, erbjuds fantastiska möjligheter till avkoppling och träning utomhus. För de som föredrar inomhusträning finns flera välutrustade gym som Sats, STC och Gymmet i närheten.

Kommunikation
Kommunikationsmässigt är området välanslutet. Med närheten till Tvärbanan, som smidigt navigerar genom området med stationen Årstadal, är resandet enkelt och bekvämt. En kort promenad bort ligger Liljeholmen Centrum, en central knutpunkt för kollektivtrafiken i Stockholm. Här finns en modern buss- och tunnelbaneterminal som trafikeras av ett brett utbud av busslinjer. Dessutom erbjuder området Tvärbanan och tunnelbanans röda linje, vilka ger direkt tillgång till olika delar av staden. Tvärbanan sträcker sig från Sickla Udde till Solna och Bromma flygplats, vilket ytterligare förbättrar områdets tillgänglighet.

På bekvämt avstånd finns också Årstabergs pendeltågsstation och Årstabron, vilka erbjuder snabb och smidig transport till Södermalm på bara några minuter. Med dessa utmärkta kommunikationsmöjligheter är det enkelt att ta sig runt i Stockholm och dess omgivningar.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder ett helt unikt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5 000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Ekfatsgatan 3, 3 tr

 • Postnummer

  117 57

 • Rum

  2 rum och kök

 • Byggnadsår

  2020

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  Kabel-TV samt bredband via Telia Triple Play (500/500 Mbit/s)

 • Lägenhetsnummer

  2-21302

 • Lägenhetsnummer LMV

  1302

 • Våning

  3 av 5

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Energiventilation

  Mekanisk från- och tilluft med (FTX) värmeåtervinning

 • Avgift

  2 961 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme och kallvatten

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia Triple Play som inkluderar bredband (500/500 Mbit/s), TV och hemtelefoni via mobilnätet.

 • Andelstal, ägande

  0,3562%

 • Andelstal, förening

  0.35621%

 • Pantsättningsavgift

  573 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1433 kr

Energi

 • Energistatus

  Beställd

 • Energiprestanda

  64kWh/m2ochår

 • Energiklass

  C

 • Registrerad

  2020-01-20

Förening

 • Förening

  BRF Kajplats 6

 • Org.nr

  769634-7587

Driftkostnader

 • Personer i hushåll

  1

 • El

  670 kr/mån

 • Vatten/Avlopp

  51 kr/mån

 • Försäkring

  163 kr/mån

 • Driftkostnader totalt

  884 kr/mån

 • Kommentar

  Föreningens medlemmar debiteras för den egna faktiska förbrukningen av varmvatten.

Storlek

 • Boarea

  46 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow