Bli ambassadör

Bli vår ambassadör

Vi ger alla en möjlighet att vara verksamma inom fastighetsmäkleri och våra ambassadörer får möjlighet att hitta både säljare och köpare. Hittar du en säljare eller köpare får du ta del av mäklararvodet.

Hitta säljare

Har du ett brett kontaktnät eller många följare på dina sociala media-kanaler? Då kan du vara en perfekt ambassadör för oss. Arbetsinsatsen och tiden bestämmer du över själv. Du kan t.ex. lägga ner timmar på att jaga säljare i ett visst område eller så tipsar du oss ibland om någon som ska sälja.

Tipsa om säljare

Hitta köpare

Våra ambassadörer får alltid ta del av arvodet när de hittar en intressent som köper en bostad. Bor du i ett område där en bostad säljs finns det en stor chans att du känner en släkting, vän eller arbetskamrat som letar bostad i just ditt område. Tipsar du om en intressent som köper bostaden får du ta del av arvodet.

Är du fastighetsmäklare och har spekulanter eller söker en av dina säljare efter den bostaden som finns hos oss? Tipsa oss så får även du betalt.

Tipsa om köpare

Hur går det till?

Steg 1

Tipsa oss om någon som ska sälja eller köpa bostad. Använd kontaktformuläret nedan eller tipsformuläret i bostadsannonsen för bostaden du har en potentiell köpare av.

Steg 2

Vi kontaktar personen du tipsat om och hör om denne är intresserad av bostaden, eller är intresserad av att anlita oss för att sälja sin nuvarande bostad.

Steg 3

Om personen du tipsat om säljer via oss eller blir köpare kontaktar vi dig och du får ut ditt arvode som en lön. Arvodets storlek baseras på bostadens pris.

Jag tjänade drygt 76 000 kr på att tipsa om en köpare.

– Simon, ambassadör

Bli ambassadör

Fyll i dina uppgifter och skriv ditt meddelande nedan så återkommer vi inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.