Bli ambassadör

Vi arbetar på ett internationellt sätt när vi förmedlar en bostad genom vårt nätverk och våra ambassadörer. Våra marknadsföringskanaler ligger alltså ännu ett steg längre ut än traditionella tillvägagångssätt för att finna rätt köpare och att uppnå maximalt betalt för något som är det viktigaste i livet.

Ditt hem.

Genom att bli vår ambassadör kan du få möjlighet att ta del av vårt mäklararvode genom att hitta en köpare eller en säljare för ett specifikt hem. Nedan kan du ansöka om att bli ambassadör och vi tar därefter kontakt med dig vid en försäljning för att ge dig möjlighet att finna en kund.

Hitta säljare

Har du ett brett kontaktnät inom näringslivet eller ett stort socialt nätverk? I så fall kan du tipsa oss om någon önskar att sälja sin bostad och ta del av vårt mäklararvode.

Nedan kan du tipsa om någon som funderar på att sälja sin bostad så tar vi kontakt med dem och vid en bindande försäljning tar du del av vårt mäklararvode.

Tipsa om säljare

Hitta köpare

Har du många följare i social media eller bor i ett område där vi förmedlar en bostad finns det en stor chans att du känner en vän, granne eller kollega som letar just i ditt område. Tipsar du om en intressent som köper bostaden får du ta del av arvodet.

Är du fastighetsmäklare och har spekulanter eller söker en av dina säljare efter en bostad som vi förmedlar? Tipsa oss så får även du betalt.

Nedan tipsar du om en köpare om du sett något hem som du kan matcha mot någon som söker just detta.

Tipsa om köpare

Jag tjänade drygt 76 000 kr på att tipsa om en köpare.

– Simon, ambassadör

Bli ambassadör

Fyll i dina uppgifter och skriv ditt meddelande nedan så återkommer vi inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.