Emelie Bergström

Fastighetsmäklare

073-414 22 44

Fastighetsmäklare

Emelie Bergström

Emelie är en driven, strukturerad mäklare och med sitt engagemang gör hon alltid det lilla extra. Hon trivs med alla typer av bostadsförsäljningar i Stockholms län och drivs av att kunna göra kunder nöjda genom ett bra slutpris på sin bostad.

Tack vare hennes långa erfarenhet inom försäljning har hon lärt sig att service, trygghet och att vara lyhörd är bland det viktigaste för att kunna erbjuda och skräddarsy det bästa inför ditt livs viktigaste affär.

Emelie upplevs som positiv och lätt att tycka om, men hon är minst lika envis som hon är social vilket också återspeglas i hennes affärer. Som fastighetsmäklare är Emelies målsättning att överträffa dina förväntningar genom ett mer personligt och professionellt bemötande. Med ett genuint intresse för människor är Emelie en mäklare som värdesätter långsiktiga relationer, ärliga förväntningar och höga ambitioner.

Vid tidigare försäljningar har Emelies klienter upplevt henne som väl förberedd, engagerad och lyhörd fastighetsmäklare. När du anlitar Emelie får du en mäklare med hög energi och en målsättning att garantera den bästa möjliga affären för alla inblandade parter. Hennes mål är att du ska känna dig så nöjd att du utan tvekan rekommenderar henne vidare till nära, kära och bekanta.

Emelie är väldigt rak o tydlig samt engagerad kan varmt rekommendera henne.

- Bergsjövägen 7,

Superbra och proffsig mäklare. Väldigt lyhörd med snabb återkoppling och tydlig kommunikation genom hela processen. Ger Emelie mina högsta rekommendationer!

- Parkvägen 5-303,

Med det engagemang som mäklaren visat kan jag inte annat än att starkt rekommendera mäklaren till andra som behöver denna kompetens.

- Parkvägen 3-401,

Är så tacksam för att jag hade just Emelie som mäklare då mitt objekt va svår sålt. Men hennes driv och engagemang för att hjälpa sin kund har varit guld värt för mig och slutade såklart med en lyckad affär. Stort tack Emelie, även tack för att du alltid ger snabba svar och återkoppling.

- Parkvägen 1-102,

Kontakta Emelie

Hur kan jag hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.