Emelie Bergström

Fastighetsmäklare

073-414 22 44

Fastighetsmäklare

Emelie Bergström

Emelie är en driven, strukturerad mäklare och med sitt engagemang gör hon alltid det lilla extra. Hon trivs med alla typer av bostadsförsäljningar i Stockholms län och drivs av att kunna göra kunder nöjda genom ett bra slutpris på sin bostad.

Tack vare hennes långa erfarenhet inom försäljning har hon lärt sig att service, trygghet och att vara lyhörd är bland det viktigaste för att kunna erbjuda och skräddarsy det bästa inför ditt livs viktigaste affär.

Emelie upplevs som positiv och lätt att tycka om, men hon är minst lika envis som hon är social vilket också återspeglas i hennes affärer. Som fastighetsmäklare är Emelies målsättning att överträffa dina förväntningar genom ett mer personligt och professionellt bemötande. Med ett genuint intresse för människor är Emelie en mäklare som värdesätter långsiktiga relationer, ärliga förväntningar och höga ambitioner.

Vid tidigare försäljningar har Emelies klienter upplevt henne som väl förberedd, engagerad och lyhörd fastighetsmäklare. När du anlitar Emelie får du en mäklare med hög energi och en målsättning att garantera den bästa möjliga affären för alla inblandade parter. Hennes mål är att du ska känna dig så nöjd att du utan tvekan rekommenderar henne vidare till nära, kära och bekanta.

Kontakta Emelie

Hur kan jag hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.