SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Hälsingegatan 14 B, Vasastan

5 375 000 KR

2 Rok

52 Kvm

1 709 kr/mån

Våning 1,5 av 5

Ytterst välplanerad lägenhet med låg avgift och en rymlig balkong med morgonsol som är belägen mot föreningen grönskande innergård. Plats för utemöbler, växter eller annan önskvärd möblering. Absolut toppläge i Vasastan med närhet till natur, restauranger och shopping. Lägenheten är genomgående med ljusinsläpp från två olika väderstreck. I vardagsrummet finns det plats för soffgrupp, matbord eller annan önskvärd möblemang. Vackert trägolv, högt i tak, fina bevarade detaljer och väggar målade i vit. Gott om förvaring i lägenheten i form av tre rymliga garderober. I hallen finns det gott om plats för avhängning och arbetsplats för den som önskar. I matsalen finns det plats för ett större matbord där trevliga middagar kan spenderas, härifrån nås balkongen. Stabil och välskött förening som är äkta och äger marken samt har god ekonomi. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow