Vallentuna

Bergsjövägen 28B, Kårsta

1 695 000 KR

1 Rok

24 Kvm Boarea

7 Kvm Biarea

2 511 kr/mån

Kontakta ansvarig mäklare för privata visningar.

Nu har du chansen att Hyr/Köpa i Kårsta park 3. Hyr tills vidare och när du önskar köpa omvandlas upp till 6 månaders hyra till din kontantinsats.
7.851 kr i månad i kallhyra.

Smart och praktiskt Attefallshus om 24 kvm med sovloft om hela 7 kvm. Tomt och altan i anslutning till huset. Bostadsrätten färdigställdes 2022 och har därför hög modern standard. Tillgång till förråd och parkeringsplats.

Beläget i lugna kvarter med fina naturområden, endast en kort promenad från bostaden finner ni Bergsjön, upplyst motionsspår och skogen som rekommenderas för härliga promenader eller svampplockning.

Välkommen till ett bekymmersfritt boende i trevliga Kårsta Park. Möjlighet till omgående tillträde.

Juridisk person accepteras och uthyrning är tillåtet.

Beskrivning

Interiör

Entré
Ljus och välkomnande hall. Här känns det hemtrevligt direkt när man kliver innanför dörren. Väggarna är ljust målade och golvet är i en grå klinker. 

Vardagsrum/Kök
Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffa och matplats. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp tack vare fönster och dörr ut till altanen. Trappa upp till loftet.

Köket är stort och luftigt och har gott om förvaring och bänkyta. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl & frys, ugn och diskmaskin. Vitvarorna är ifrån Electrolux.  

Altan
Mysig altan med god plats för matgrupp, soffgrupp och annan möblering. Här får man lugn och ro med utsikt mot skogen. 

Loft
Stort loft om 7 kvm med plats för säng eller förvaring. Fönster.

Badrum
Helkaklade väggar och golv. Utrustat med en WC, badkar, handfat med skåp för förvaring, spegelskåp och handdukstork samt golvvärme och kombinerad TM/TT.

Fakta om husen:

 • Bostadsform: Bostadsrätt – Attefallshus
 • Antal rum: 1
 • Boarea: 24 kvm
 • Biarea: 7 kvm
 • Altan: 15 kvm
 • Egen tomt/ skötselområde 
 • Fiber är indraget. Bredband2 i hastighet 500/500. Obligatorisk tillägg på 155kr/mån.

Utförlig info om huset finns under dokument.

Förening

Brf Kårsta Park 3 är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 20 bostäder bestående av parhus 124-130 kvm, studiohus om 41 kvm + 15 kvm loft samt attefallshus om 24 kvm + 7 kvm loft. Se mer info under dokument.

I avgiften ingår bostadsrättsföreningens kostnader för ekonomisk förvaltning, snöröjning , sophantering samt två parkeringsplatser till parhusen och en respektive till de små husen. En altan om 15 kvm till varje lgh samt ett oisolerat förråd om ca 3 kvm.  Föreningen står även för två st elabonnemang som förser området med allmänbelysning samt tre st vattenpumsbrunnar. 

Juridisk person accepteras och uthyrning är tillåtet. Förväntad justering av avgiften är att vänta.

Mer info finns på karstpark3.se

Bostadens del av nettoskuldsättningen: 577.144 kr

(Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.)

Området

I natursköna Kårsta håller ett nytt bostadsområde på att växa fram. Etapp 1 och 2 sålda. Kårsta Park ligger mitt i ett anrikt kulturlandskap där skog och sjö samsas med öppna landskap. Omgivningarna erbjuder en mängd friluftsaktiviteter med golfbanor, hästgårdar och fiskesjöar inom räckhåll. Allt detta bara trekvart från Stockholm.

Bostadsområdet Kårsta Park ligger i samhället Kårsta i Vallentuna kommun. Samtidigt som vi befinner oss i natursköna omgivningar på landet, finns staden inom räckhåll. Via Roslagsbanan, buss eller bil tar du dig till Stockholm på 45 minuter. Till Norrtälje tar det en halvtimme.

Alldeles invid Kårsta Park ligger skolan med årskurs 1–6, förskola och Kårstas bibliotek. Nära skolan finns en fotbollsplan som spolas till is vid minusgrader. 

Som boende i Kårsta park välkomnas du i en gemenskap där något händer varje dag. Är det inte middagsbjudningar så är det bad, lek, fikastunder, träning i grupp och sociala aktiviteter i detta fantastiska område där alla verkligen tar hand om varandra på ett fint sätt.

Beläget i lugna kvarter med fina naturområden, endast en kort promenad från bostaden finner ni Bergsjön som är en populär liten badsjö med brygga, upplyst motionsspår och skogen som rekommenderas för härliga promenader eller svampplockning. 

Bygdens fotboll och andra friskvårdsaktiviteter sköts av GoIF Kåre, en ideell medlemsförening som driver anläggningen Kårevallen som ligger lättillgängligt för besökare och utövare. Centralt i Kårsta finns ett utegym.

I Kårsta kommer det inom kort byggas en lanthandel då de nu har fått godkänt bygglov.
Butiker och vårdcentral finns i Rimbo, endast en kvart bort med bil. ICA Brottby ligger strategiskt placerad med avfart från E18.
Bygdegården driver en biograf med modern digital utrustning och är dessutom en perfekt lokal för möten, festarrangemang och andra evenemang.

Välkommen till Kårsta!

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Bergsjövägen 28B

 • Postnummer

  186 60

 • Rum

  1 rum och kök

 • Byggnadsår

  2022

 • Fönster

  3-glas

 • Lägenhetsnummer

  18.4

 • Avgift

  2 511 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Parkeringsplats, ekonomisk förvaltning, snöröjning samt sophantering

 • Ingår ej i avgiften

  El, vatten, fiber är indraget. Bredband2 i hastighet 500/500. Obligatorisk tillägg på 155kr/mån.

 • Andelstal, ägande

  2.53%

Förening

 • Förening

  Brf Kårsta Park 3

 • Org.nr

  769638-0802

Storlek

 • Boarea

  24 Kvm

 • Biarea

  7 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

MTY4ODY4MTcuanBndzEyMDBoODAwbWluc2lkZXIwczB1MGIwdA==
MTY4ODY4MTMuanBndzEyMDBoODAwbWluc2lkZXIwczB1MGIwdA==
MTYwNjk2ODcuanBlZ3cxMTkxaDg0Mm1pbnNpZGVyMHMwdTBiMHQ=
MTY4ODY4MjEuanBndzEyMDBoODAwbWluc2lkZXIwczB1MGIwdA==
MTY4ODY4MTkuanBndzEyMDBoODAwbWluc2lkZXIwczB1MGIwdA==

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

MTYyMzE5MzkuanBndzkwNWgxMjgwbWluc2lkZXIwczB1MGIwdA==

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow