SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Långholmsgatan 9C, Hornstull

3 795 000 KR

2 Rok

49 Kvm

3 101 kr/mån

Våning BV

Genomgående tvåa belägen mellan två idylliska innergårdar. Lägenheten är ytterst välplanerad med ett rymligt vardagsrum med plats för större matbord och soffgrupp. Högt i tak, djupa eleganta fönsternischer samt vackert trägolv. Ljust kök med gott om plats för förvaring och arbetsyta samt plats för matbord. I hallen finns det goda förvaringsmöjligheter samt plats för skrivbord eller annan önskvärd inredning. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord samt inrett med garderober. Toppläge på Södermalm med närhet till allt. Måste upplevas på plats. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow