SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Upplands Väsby

Herrgårdsvägen 28, 2 tr, Centrala Väsby

1 600 000 KR

3 Rok

66.5 Kvm

5 440 kr/mån

Våning 2 av 7

Ytterst välplanerad 3:a med hörnläge samt rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Rymligt vardagsrum med plats för större matbord och soffgrupp. Här har du utgång till balkongen där det finns plats för växter och balkongmöbler. Föreningen förlänger just nu balkongerna vilket innebär att denna balkong byggs ut ca 40 cm och glasas in och det beräknas att vara klart i slutet av 2024. För mera info, se föreningens hemsida. Gott om förvaring och arbetsyta i köket samt plats för matbord. Badrummet genomgick ett stambyte år 2012, helkaklat och utrustat med tvättmaskin. Goda förvaringsutrymmen i både klädkammare och externt källarförråd med nyttjanderätt. Belägen i ett attraktiv område med närhet till restauranger och butiker samt pendeltågsstationen. Här bor du i en omtyckt och ekonomiskt stabil förening där stora underhåll såsom stambyte och fönsterbyte är genomfört. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow