SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Värmdö

Barndalsvägen 21B, Malma Barndalen

2 995 000 KR

2100 Kvm

Nu ges möjlighet att förvärva en härlig naturtomt om 2100kvm med ett högt & lugnt läge med närheten till vatten och vacker natur. Förhandsbesked beviljades 2017 om bygglov med samma förutsättningar som grannfastigheten Barndalsvägen 21. Hus om ca 238kvm med dubbelgarage osv, se mer detaljerad info för referns på vår hemsida i annonsen Barndalsvägen 21. Ny ansökan inskickad 2022. Tomten ligger utanför detaljplanerat område så förutsättningar borde vara detsamma. Här finns möjlighet att skapa ett framtida drömboende! Adressen i annonsen är endast preliminär. Kontakta mäklaren för mer information!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow