SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Birger Jarlsgatan 42, Östermalm

27 000 000 KR

6 Rok

243 Kvm

9 211 kr/mån

Våning 4 av 6

Mycket trevlig och välplanerad våning med balkong, burspråk, högt läge, vackra originaldetaljer bevarade samt 4 rum i fil mot gatan och 4 möjliga sovrum. Äkta förening som äger marken och har låg skuldsättning. Mycket vacker och välskött fastighet anno 1919 med attraktivt läge invid Humlegården och Stureplan. Juridisk person kan accepteras.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow