Mikael Bjérnhof

Delägare / Fastighetsmäklare

073-387 46 00

Delägare / Fastighetsmäklare

Mikael Bjérnhof

Med enormt driv, stor passion för yrket, engagemang och kunskap gör Mikael allt för att överträffa era förväntningar! Hela livet har han arbetat med människor och försäljning. För honom är kunskap, förtroende, driv och förståelse för säljare och köpare de viktigaste egenskaperna för att skapa framgångsrika bostadsaffärer.

Mikael har arbetat på andra mäklarbyråer i Stockholms innerstad. Han är idag delägare på Ambassadör Fastighetsmäkleri. Mikael är uppvuxen i innerstan, numera bosatt i villa på Ekerö med fru och barn.

Ni är välkomna att kontakta Mikael Bjérnhof för en kostnadsfri värdering samt en fullständig presentation av Ambassadör Fastighetsmäkleri framgångsrika koncept!

Ring eller maila om ni vill boka ett möte.

Mikael är med hästlängder marknadens bästa mäklare. Engagerad, professionell, och så himla härlig! Vi var på en av Mikaels visningar där vi blev tagna av hans energi och kompetens, ett år senare när vi själva skulle sälja så var han det självklara valet. Helt klart en mäklare man vill sälja med, och köpa av. Och inte minst, resultatet var över förväntan!

- säljare på Karlsviksgatan 7,

Mikael är fantastiskt! Han har alla bra förmågor som man önskar vid stora affärer: lyhörd, kunnig, noga, trygg, hungrig, rolig, omtänksam och smidig. Det går inte att överträffa det mer. Mikael hjälpte oss att sälja en 2:a på Kungsholmen. Mikael får 6 stjärnor av 5 möjliga! Absolut bäst!

- säljare på Baltzar von Platens gata 4,

Mikael gjorde ett jättebra jobb från början till slut vid försäljning av min lägenhet. Han har en riktig vinnarglöd och ger inte upp förrän rätt köpare har hittats. Mikael har en bra känsla för människor och bra kunskap om bostadsmarknaden. Rekommenderas!

- säljare på Svarvargatan 3,

Mikael gjorde hela försäljningsprocessen väldigt smidig - från första mötet fram till kontraktsskrivning sköttes allt väldigt snabbt och enligt plan. Då försäljning även skedde då jag befann mig på annan ort var det viktigt för mig att jag kunde lita på att allt rullade på och skötte sig bra utan att behöva närvara och det gjorde det verkligen. I sin helhet är jag väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera Mikael!

- säljare på Igeldammsgatan 10,

Mikael Bjérnhof är en riktigt proffsig mäklare, Han är din och köparens vän genom hela processen, informativ, kunnig och rättvis. Detaljkännedom och marknadsvärde av din bostad i ditt område är en av hans starka sidor. Jag kunde inte känna mig tryggare med en annan mäklare! Top Notch för min försäljning!

- säljare på Kratsbodavägen 44D,

Genuin, informativ och snabb i kommunikationen. Micke ger det där lilla extra för att få till en bra affär för alla parter och är ett bra stöd genom hela processen. Fulländad mäklare som förtjänar 5 av 5 stjärnor med bravur!

- säljare på Lindhagensgatan 139,

Mikael sålde vår lägenhet inom loppet av endast 10 dagar, dessutom till ett pris över alla förväntningar. Han är så trevlig, lyhörd, lättillgänglig, pålitlig och driven - ett klockrent val för de som funderar på att sälja på Gärdet eller andra stadsdelar i Stockholm. Mikael ger inte upp utan kämpar in i det sista. Min sambo och jag skulle rekommendera honom som mäklare alla dagar veckan. TACK Mikael! Vi hörs igen nästa gång vi ska sälja.

- säljare på Östhammarsgatan 69,

Mikael gjorde ett mycket gediget arbete med fantastiskt driv i hela processen och tätt dialog med oss som säljare. Kan varmt rekommendera Mikael som mäklare.

- säljare på John Ericssonsgatan 6,

Mikael ingav stort förtroende från första mötet och jag är väldigt glad att det var just han som sålde min lägenhet på Söder. Positiv, lyhörd, ärlig, smart och snabb. Alla rätt helt enkelt! Skulle definitivt välja Mikael till nästa försäljning.

- säljare på Ölandsgatan 44,

Jag är så nöjd att jag har valt Micke. Han är driven, kommunikativ, har lång erfarenhet och ger bra råd när man är förvirrad eller inte vet hur man ska göra. Han hjälpte hela vägen. Jag kände mig trygg och behövde aldrig vara orolig. Vill ni sälja: välj Micke, ni kommer inte ångra er :)

- säljare på Finn Malmgrens väg 63,

Mycket trevlig och bra mäklare, snabb att återkoppla och svarade på alla frågor, kändes som att inga av våra frågor var för dumma! =) Kan varmt rekommendera Mikael om du/ni går i säljtankar.

- säljare på Essingetorget 39,

Mikael var väldigt engagerad, trevlig och tillgänglig. Är supernöjd och kommer definitivt att vända mig till honom igen vid nästa affär. Rekommenderar honom absolut!

- säljare på Kungsholmsgatan 13,

Kontakta Mikael

Hur kan jag hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.