Richard Wall

Fastighetsmäklare

073-533 99 99

Fastighetsmäklare

Richard Wall

Richard är specialiserad på att förmedla bostäder i Stockholms innerstad och han har 8 års erfarenhet av mäklarbranschen och 20 års erfarenhet av sälj. Richard är alltid påläst, noggrann och lojal. Detta har gjort att han idag är en av Stockholms mest rekommenderade fastighetsmäklare. Han älskar sitt jobb och arbetar alltid för att överträffa sina kunders förväntningar. Med Richard kan du alltid räkna med högsta kvalitét i varje moment för att nå ett högt slutpris och kundnöjdhet.

Richard är född i Ångermanland och uppvuxen på Öland och har varit bosatt i Stockholms innerstad sedan 20 år tillbaka. På sin fritid står han gärna i köket och lagar god mat som han sedan låter sina goda vänner njuta av.

Planerar du att flytta i morgon, om sex månader eller om ett år är Richard rätt mäklare att kontakta för ett möte.

Richard är den absolut bästa mäklaren som jag har anlitat. Genom hela processen har han varit exemplariskt, ingen info som han har fått av mig har behövt upprepats, bra återkoppling genom hela processen, kommit med goda råd, kollat upp fakta och drivit affären i hamn till ett pris över förväntan. Mina allra bästa rekommendationer! Stort tack Richard!

- säljare på Lorensbergsgatan 5A,

Richard gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja min lägenhet. Jag kan starkt rekommendera att sälja med honom. Han besitter stor kännedom och kompetens om området och marknaden. Därtill var han väldigt proffsig och trevlig att ha att göra med. Alltid lätt att få tag på, höll mig uppdaterad genom hela processen och uppnådde mina förväntningar i slutpris. 5/5 stjärnor till Richard!

- säljare på Bondegatan 46,

Richard är en mycket engagerad, lyhörd och kompetent mäklare. Mitt i ett stambyte och inflation sålde han min lägenhet till över förväntat pris. Kan starkt rekommendera honom!

- säljare på Skånegatan 105A,

Jag är mycket nöjd med Richard Walls arbete. Han är 100% engagerad, bra på att informera och driven i sitt arbete. Kan varmt rekommendera honom!

- säljare på Ringvägen 135,

Richard är lyhörd, hjälpsam och var noga med att hålla mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Återkopplar direkt på frågor och önskemål.

- säljare på Bersågränd 16,

Supernöjd med Richard som vår mäklare! Kan verkligen rekommendera. Kände oss supertrygga i hela processen. Han var närvarande, alltid på gott humör och väldigt kunnig.

- säljare på Krukmakarbacken 4A,

Kontakta Richard

Hur kan jag hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.