Stockholm

Boulevarden 46, 1 tr, Täby Park

4 250 000 KR

4 Rok

80 Kvm

4 444 kr/mån

Våning 1 av 5

Kontakta mäklaren för visning. Ytterst välplanerad fyra med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong. Gott om förvaring i lägenheten med ett stort förråd samt flertalet garderober. I lägenheten finns det två badrum med dusch och det ena badrummet är utrustat med torktumlare samt tvättmaskin. Rymligt kök med gott om förvaring, utrustat med diskmaskin, hel kyl och frys, ugn och micro. I lägenheten finns det tre separata sovrum var av ett master bedroom. Lägenheten är genomgående, med ljusinsläpp från två olika väderstreck. Detta är Täby Parks bästa projekt men även ett av Täbys mest populära område. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Välkomna på visning av ert blivande hem!

Beskrivning

Interiör

Entré
Trevlig välkomnande hall med goda möjligheter att hänga av sig sina ytterkläder och skor. I garderoberna som finns i hallen rymmer mycket förvaring. Lägenheten har genomgående målade väggar i ljus kulör samt genomgående parkett på golvet, förutom badrum där det är kakel på väggar och klinker på golven. 

Sovrum 
Trevligt sovrum med intilliggande förråd. Här finns det plats för en säng och övrig möblering som önskas. Detta sovrum kan med fördel även användas som ett kontorsrum. 

Förråd
Rymligt förråd som med fördel kan användas som en walk-in closet.

Badrum 
Helkaklat ljust badrum utrustat med WC, dusch med glasväggar, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning ovan. 

Vardagsrum
Stort sällskapligt vardagsrum som är i öppen social anslutning tillsammans med köket. Här finns det rymligt med plats för en soffgrupp, tv och övrig möblering som önskas. Mellan vardagsrummet och köket finns det även plats för en stor matgrupp där man kan avnjuta sina måltider vid.

Kök
Stilrent ljust kök med väldigt bra förvaring för köksredskap. Köksluckorna är vita och bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll samt fläkt ovan. Köket erbjuder bra arbetsyta för matlagning, här är det trevligt att laga mat samtidigt som man umgås tack vare den smarta välplanerade öppna planlösningen. 

Balkong
Stor charmig balkong med plats för balkongmöbler och växter. Ena sidan av balkongen är inglasad mot gatan och den andra sidan är öppen med utsikt mot grönskan och innergården. Här är det trevligt att sitta och njuta av en kopp kaffe, eller två. 

Badrum
Stort helkaklat ljust badrum utrustat med WC, dusch med glasväggar, tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod samt spegelskåp ovan. 

Sovrum 
Trivsamt sovrum som i dagsläget används som ett barnrum, här finns det rymligt med plats för en säng och övrig möblering som önskas. Här finns en garderob som erbjuder bra förvaring. 

Sovrum
Stort sovrum som erbjuder generöst med utrymme för en stor dubbelsäng och övrig möblering som önskas. Det finns bra förvaring i stora garderober. 

För specifikation gällande interiörval, vänligen se bifogat dokument.

Förening

Allmänt om föreningen
Föreningen består av två flerbostadshus med 1 till 2 trapphus vardera och 5 till 6 våningar ovan mark med källare. Underbyggd källarvåning med garage, cykelrum, förråd och teknikutrymmen. Fastigheten är svanenmärkt.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsrum i källarplan. Det finns även fristående byggnader på gården för cykelparkering.

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV samt bredband via Telia. 

Parkering
I föreningen finns 37 stycken garageplatser för bil och 1 plats för MC. En vanlig garageplats kostar 1 250 kr/mån, laddplats kostar 1 625 kr/mån samt MC-plats kostar 900 kr/mån.

Föreningens planerade och utförda renoveringar
Bostaden är nybyggd därav inga renoveringar som är planerade i dagsläget.

Nätbolag / Elleverantör
Ellevio / Fortum

Föreningens ekonomi
Byggnadsfirman Viktor Hanson har beslutat att ge föreningen en räntegaranti som skyddar medlemmarna från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgifter. Garantin gäller i tre år räknat från den tidpunkt när föreningen kan slutplacera sina lån. Tack vare räntegarantin så har årsavgifterna endast fått en mindre justering uppåt. Uppjusteringen beror dels på högre kostnader för energi (hushållsel och varmvatten) men också på det allmänt högre ränteläget.

Tillträde
Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från ekonomiska planen, projektets hemsida samt kontrollerat med Byggnadsfirman Viktor Hansson den 2023-06-09. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuld

Indirekt nettoskuldsättning: 1 188 959 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel.Underlagen för beräkningen kommer från föreningens ekonomiska plan.

Område & kommunikation

Täby Park är ett av Täbys mest populära områden med mycket genomtänkta bostäder. I området som fortfarande växer fram finns det restauranger, caféer, frisörsalong och shopping. Skulle inte utbudet räcka har ni även Täby Centrum endast 10 min bort eller Ica Stop med gym, affärer och shopping strax runt hörnet. Från Täby Park har ni även extremt goda kommunikationer mot stan med tåg. Nya Täby Simhall öppnade precis med gym och lek, paddelbanor finns också i området där ni kan spela inomhus och utomhus på sommaren.

Täbys gamla galoppbana har fått ge plats åt Täby Park, en ny spännande stadsdel med fokus på miljö och hållbarhet. Här kommer 6000 bostäder och cirka 5000 arbetsplatser att finnas när allt står klart. Det kommer att ligga hus längs hela Boulevarden samt flera strax söderut. Förskola och en ny simhall finns i området. Området har också en mängd nya aktivitetsytor såsom utegym, parkyta, lekplats, plan för beachvolley, padelbanor och cykelcross. Dessutom finns en ny gång- och cykelväg över det gamla galoppfältet och ansluter till Täby centrum.

Bussar mot Stockholm, Täby c och Norrort ligger endast en kort promenad från Täby Park. Även Roslagsbanan passerar genom Täby Park med stationer på Täby Galopp och Täby C.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder ett helt unikt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5 000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Boulevarden 46, 1 tr

 • Postnummer

  183 74

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  2023

 • Fönster

  3-glas

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  Telia

 • Lägenhetsnummer

  F-1103

 • Våning

  1 av 5

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Energiventilation

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

 • Avgift

  4 444 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, VA-kallt samt förråd

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg för bredband, TV & telefoni om 217 kr/mån

 • Andelstal, ägande

  2.0423%

 • Andelstal, förening

  2.1316%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1313 kr

Energi

 • Energistatus

  Ej utförd

 • Energiklass

Förening

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen Stratos 2 i Täby

 • Org.nr

  769638-1438

Driftkostnader

 • Personer i hushåll

  4

 • El

  574 kr/mån

 • Vatten/Avlopp

  260 kr/mån

 • Försäkring

  300 kr/mån

 • Driftkostnader totalt

  1134 kr/mån

 • Kommentar

  Kostnaden för el och tappvarmvatten är beräknade kostnader. De faktiska kostnaderna debiteras efter uppmätning av faktisk förbrukning.

Storlek

 • Boarea

  80 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow