SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Österåker

Stensviksvägen 21, Ljusterö

12 995 000 KR

129 Kvm Boarea

83 Kvm Biarea

1680 Kvm Tomtarea

Strax sydväst om Stensvik brygga, på bästa läge med utsikt över fjärden ligger en vacker och väldisponerad skärgårdsvilla om ca 212 kvm. Här finns 6 rymliga rum och 4 dusch/wc. Husets hjärta utgörs av det stora öppna och luftiga vardagsrummet integrerat med det smakfullt designade köket. Här finns plats för både liv och lust - inte minst vid den centralt placerade eldstaden. Stora fönster med dubbeldörrar skänker en fantastisk utsikt över fjärden och den härliga gräsmattan som tar oss ned till den egna sandstranden via en inbjudande altan. Här njuter man av solnedgången medan lugnet lägger sig över nejden. För den som verkligen vill rå om sig själv finns strandhuset med direkt närhet till bryggan. Strandhuset är 24 kvm med sovrum, bastu, dusch/wc samt kokvrå och med egen altan. Perfekt för gäster eller när barnen blir äldre. Vid bryggan ligger en Campion 545l Bowrider som ingår i köpet av denna fastighet. Huset är helrenoverat 2016. Här finner ni lugnet och stillheten! Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow