Christian Enström

Delägare / Fastighetsmäklare

073-073 32 44

Delägare / Fastighetsmäklare

Christian Enström

Christian Enström är mäklaren med många utmärkelser som sätter rekord med kundnöjdhet som största fokus. Han älskar att sälja och ser möjligheter med varje uppdrag. Christian är driven, hungrig och ödmjuk. Han brinner för sitt yrke och det återspeglas i hans framgångar, däribland utmärkelsen till en av de mest transparenta mäklarna i Sverige 2020 och medverkandet i podden “Sveriges bästa mäklare”.

Christian är född och uppvuxen i Sandviken och har gjort karriär i Stockholm i över 8 år. Förutom jobbet så spenderar Christian gärna tid med familjen eller reser till nya platser. Han är även väldigt framgångsrik i golf, vilket han spelat sen 7 års ålder och där har den riktiga vinnarskallen växt fram.

Christian var helt fantastisk från första kontakt till skrivet kontrakt. Han är oerhört tydlig i sin kommunikation och hade alltid en genomtänkt plan för hur vi skulle få maximalt betalt för bostaden. Ambassadör Fastighetsmäkleri känns som fullblodsproffs. Ingen tvekan om vilken mäklare jag kommer använda mig utav nästa gång samt att jag kommer att rekommendera Ambassadör till alla jag känner! 10 av 10

Det finns inget annat betyg att sätta på Christian förutom det högsta. Proffsig från början till avslut, tillgänglig genomgående och alltid tydlig kommunikation. Hade jag valt igen, hade jag valt honom!

Christian (och Ambassadör Mäkleri överlag) är fullblodsproffs! Otroligt imponerad över hur snabbt det gick från första kontakt till såld lägenheten. Stegen kändes trygga och riktigt väl genomförda, trots att det gick så snabbt. Slutpriset blev högt, men även köparna var otroligt nöjda - det är ett väldigt gott betyg till Christian som mäklare! Skulle rekommendera Christian varje dag i veckan!

Christian överträffade alla mina förväntningar. Enormt imponerad över hans engagemang och proffsighet. Skulle med glädje rekommendera honom till alla!

Christian är ambitiös och proffsig. Under hela processen så höll han mig informerad och lugn. Han är väldigt lyhörd och gör det allra bästa för både säljaren och köparen. Alla borde sälja med Christian och Ambassadör Mäkleri.

Christian har från start till mål levererat på alla plan vi som säljare kunnat önska. Lyhörd, kommunikativ, ärlighet och att hela tiden jobba hårt för att upp nå våra önskemål med försäljningen. I slut ändan gjordes det på rekordtid till ett rekordpris och kan inte annat än att rekommendera Christian till dig som vill ha en bra bostadsförsäljning.

Christian har vart en stjärna från vårt första mötet till efter försäljning. Snabb, lyhörd och hela tiden hållit mig uppdaterad i processen. Känns så tryggt att ha han som mäklare!

Kontakta Christian

Hur kan jag hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.