SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Ruddammsbacken 28, Östermalm – Vasastan

6 495 000 KR

3 Rok

79 Kvm

4 880 kr/mån

Våning Entréplan

Låg belåning och möjlig 4 rok!

Perfekt planerad trerummare i toppskick på entréplan med öppen planlösning, två franska balkonger, generös takhöjd, walk-in closet och med möjlighet att göra om till funktionen av en fyrarummare.

I föreningen finns en exklusiv biograf för de boende, ett gym och parkeringsplatser.

Området är mycket naturskönt med lummig natur som omsluter fastigheten och läget är centralt med närhet till restauranger, service och förskolor.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow