Malin Carlsson

VD / Fastighetsmäklare

070-788 61 20

VD / Fastighetsmäklare

Malin Carlsson

Malin Carlsson har arbetat i fastighetsbranschen i cirka 15 år och har blivit utnämnd till en av de 10 mest framgångsrika och mest inflytelserika kvinnorna i branschen.

Under hennes karriär har hon arbetat inom premiumsegmentet inom välrenommerade mäklarföretag primärt på Östermalm och i Vasastan samt Saltsjöbaden, Lidingö och Djursholm. Hon har även i sin roll som som Försäljningschef hos fastighetsutvecklaren Oscar Properties samt rådgivare till olika byggherrar bidragit till utvecklingen av Stockholms stad genom uppseendeväckande projekt i internationell klass.

Malin har varit omskriven i media och har gedigna meriter av försäljningsrekord samt ett stort nätverk som bidragit till hennes framgångar. Hon är känd för att aldrig ge sig och håller kunden stabilt i handen hela vägen in i mål.

Malin är helt otrolig som mäklare - hon ligger hela tiden steget före vilket gör att både säljare och köpare blir mer än nöjda med sin livs affär! Malin kan varmt rekommenderas och jag ger henne högsta betyg.

Första gången vi träffade Malin var på en visning av en lägenhet vi var intresserade av. Hon var så proffsig, lugn och inkännande att vi nästan lade ett bud trots att vi redan bestämt oss för att lägenheten inte passade oss. Vi bestämde oss snabbt för att det självklart skulle vara Malin som även skulle sälja vår lägenhet! Efter försäljningen har Malin funnits kvar för oss att konsultera inför vårt eget köp. Kunnig, driven, varm, personlig och en förmåga att se vad som skulle få en spekulant att faktiskt lägga det där vinnande budet, skulle vara en bra beskrivning.

- Elin, Säljare

Kontakta Malin

Hur kan jag hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.