Stockholm

Östgötagatan 25, Södermalm – Mosebacke

4 100 000 KR

1.5 Rok

32 Kvm

1 753 kr/mån

Våning 1 av 6

*ACCEPTERAT PRIS MED SNABBT TILLTRÄDE OM SÅ ÖNSKAS*

VÄLDIGT GENERÖSA UTHYRNINGSMÖJLIGHETER
Ytterst välplanerad lägenhet med absolut toppläge på Södermalm med generösa uthyrningsregler. Bostaden är i toppskick med exklusiva materialval då fastigheten uppfördes år 2020. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Egen uteplats med plats för grill, utemöbler samt växter. Lägenheten är registrerad som 1 rok men disponeras idag som 2 rok. Grand Mosebacke! Ett konceptboende mitt på Södermalm, inspirerat av ett Grand Hotel. Projektet består av 45 bostäder i storleken 1-4 rok med låga avgifter. Byggnaden från 1881 innehöll länge Sveriges äldsta gymnastiksal men en brand 2003 ödelade interiören. De unika gavelfasaderna fylls nu med nytt innehåll och en ny historia tar sin början. Byggnaden uppfördes år 2020. Välkommen på visning!

Beskrivning

Interiör

Hall
Genom Yale-doorman tar du dig i till den välkomnande hallen som har bra avhängningsmöjligheter och förvaring i de inbyggda garderoberna. Spottar i taket, beige matta på golvet. Vidare in i lägenheten från hallen nås köket. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, fint trägolv och vattenburen golvvärme. 

Vardagsrum 
Stort trevligt vardagsrum med fint ljusinsläpp genom de två stora fönsterdörrarna. Det finns plats för soffgrupp samt matgrupp. 

Sovdel
Via vardagsrummet nås den mysiga sovdelen, mörka glasväggar och här finns det plats för en dubbelsäng.

Kök
Fantastiskt kök med mörka luckor och bänkskiva i carrara-marmor. Köket är utrustat med tyska köksvitvaror från Gaggenau - integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn, induktionshäll samt fläkt ovan. Det finns gott om plats för förvaring av köksredskap. 

Badrum
Modernt helkaklat badrum, beige kakel på väggar samt matchande beige klinker på golvet. Badrummet är rymligt och har bra förvaring för hygienartiklar, kommoden. Badrummet har genomgående svarta detaljer så som handfat, dusch m.m. och är utrustat med WC, inbyggd kombimaskin, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt spegelskåp ovan. 

Terrass
Härlig terrass med trallgolv. Gott om plats för lounge-möbler, växter och grill. Här är det trevligt att grilla, äta middag och umgås med sina nära och kära, eller varför inte börja dagen på terrassen med en kopp kaffe? Terrassen nås direkt från vardagsrummet genom de två stora öppningsbara fönsterdörrar. Välkommen till en bostad att trivas i!

Material i bostaden

Grand Mosebacke är en ny byggnad med moderna attribut som präglas av vackra material i interiör och exteriör. Exteriören domineras av de kraftfulla gavlarna som restaurerats helt utifrån originalritningar. Insidan präglas av ytor som är maximerade med efterfrågade moderna attribut som skapar en lustfylld och bekväm tillvaro.

Som boende i Grand Mosebacke får du leva med material och attribut som andra drömmer om. Komfort och kvalitet går som en röd tråd i de exklusiva tillval som ingår.

Samtliga lägenheter har följande tillval som ingår till ett samlat värde av ca 25 000kr/kvm;

• Italienska kök från Arclinea
• Italienska garderober från Arclinea
• Italienska badrumsinredningar från Arclinea
• Italienska handtag från Olivari
• Italienska vitvaror från SMEG i badrum
• Italienska armaturer från Flos
• Italiensk Carrara-marmor i gemensamt utrymme och kök.
• Italienska sandstenar i badrum från Petra Antiqua
• Tyska köksvitvaror från Gaggenau
• Tyska blandare från Dornbracht
• Danska fönster från Velfac samt gavelfönster av Restover kulturglas
• Säkerhetsklass 3 ytterdörr
• Höghastighetsfiber
• Vattenburen golvvärme
• Förberett för elmanövrerade gardinskenor
• Digitalt lås från Yale doorman
• Glas- och smidesdörrar
• Generösa glasytor för bästa ljusinsläpp
• Plankgolv vitvaxad ek från Småländska Rappgo

Förening

Allmänt om föreningen
Brf Grand Mosebacke är en äkta bostadsrättsförening med 45 stycken lägenheter i Stockholm. Marken upplåts med tomträtt. Föreningen bildades år 2019. Eftersom fastigheten byggdes 2020 så finns inga stora planerade renoveringar dom kommande åren. Grand Mosebacke är ett boende som erbjuder något extra, för de som bor i huset såväl som för sitt kvarter. Generösa regler för andrahandsuthyrning och låga avgifter för bostäderna.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarutrymme med nyttjanderätt.

Ägande

Delat ägande accepteras.

Parkering
Boendeparkering råder i området. Besök www.stockholm.se för mer information. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se men även www.garageplatsen.se

Projektet

Nytt stycke bostadshistoria på Östgötagatan 25 invid Mosebacke. 45 exklusiva bostäder inspirerade av ett Grand Hotel mitt på Södermalm. Mosebacke på Södermalm har sedan 1700-talet varit Stockholms centrum för nöjen och underhållning och en plats som ofta skildrats i litteraturens och konstens värld. På Östgötagatan 25 vid Mosebacke byggdes år 1881 Sveriges äldsta bevarade gymnastikhall. Arkitekten Per Emanuel Werning skapade en kraftfull gavelarkitektur med tung fronton och rusticerande sockel. 2003 eldhärjades platsen och till slut fanns endast dom unika gavelfasaderna.

Hemsida för gymmet - www.grandmosebackesmartclub.se

Hemsida för restaurangen 

Service

Som boende i huset har ni tillgång till ett generöst utbud av service och faciliteter inspirerade av ett hotells främsta egenskaper. På entréplan huserar en restaurang som även kommer tillhandahålla room service till de som bor i huset. De boende i huset har möjligheten att beställa kemtvätt och städning för ökad livskvalitet och högsta komfort. Lobbyn är även kopplad till den träningsstudio och spaanläggning som ligger i källarplanet, vilket ger möjlighet till såväl motion som avkoppling utan att behöva lämna byggnaden.

Grand Mosebacke är ett boende som erbjuder något extra, för de boende i huset såväl som för sitt kvarter.

Området & kommunikation

Allmänt om området
Området runt Katarina kyrka erbjuder populära platser som exempelvis mysiga och historiska Cornelisparken. Här finner du populära Nytorget runt hörnet med stort utbud av trevliga restauranger, barer och caféer som bland annat Bar Agrikultur, Kaferang och Urban Deli. Otroligt promenadvänliga kvarter med kullerstensklädda gator och bedårande utsiktsplatser vid bl.a. Fjällgatan, där du kan blicka ut över vattnet och båtarna vid Stockholms inlopp med Skeppsholmen, Djurgården och Gröna Lund i bakgrunden. Ett lugnt och barnvänligt område där du samtidigt har närhet till pulsen vid Mosebacke och Medborgarplatsen.

Kommunikation

Goda kommunikationer med närhet till både Medborgarplatsen med T-banans gröna linje, samt Slussen med både grön och röd linje såväl som dess bussterminal. På Tjärhovsplan trafikerar flera busslinjer som bl.a. buss nr 2, 3, 4, 53, 55 och 76.

Närservice 
Gott utbud av livsmedelsbutiker med bl.a. två stycken ICA Supermarket, ena på Folkungagatan och den andra ICA Nära på Östgötagatan. Här finns också mängder av populära restauranger, trendiga barer, mysiga caféer, gym, butiker samt all tänkbar närservice. Både förskola och gymnasieskola finns i området.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Östgötagatan 25

 • Postnummer

  116 25

 • Rum

  1.5 rum och kök

 • Byggnadsår

  2020

 • Förråd

  Källarförråd

 • Lägenhetsnummer

  1001

 • Våning

  1 av 6

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Pantbrev, antal

  1

 • Avgift

  1 753 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme och vatten

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 109 kr/mån för bredband

 • Andelstal, ägande

  1.72619%

Förening

 • Förening

  Brf Grand Mosebacke

 • Org.nr

  769638-0752

Storlek

 • Boarea

  32 Kvm

Budgivning:

Budgivning pågår.

Visning:

sön 2/6 12.30 - 13.00

Varmt välkomna på visning!

d07361b7-fead-4032-97d6-587251402f46
ab566bbc62cd6379c08c06fb0015ac1b-2
bd769225-5ffc-4449-8b7f-609d97771c8f
e4041092-280f-41cb-9c58-a690068eb589
496dad7a-5c6e-4359-a530-547057f585fd

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Planskiss

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow