Stockholm

Östgötagatan 25, Södermalm – Mosebacke

BUD

2 Rok

53 Kvm

2 635 kr/mån

Våning 1

Varmt välkomna till denna mycket välplanerade lägenhet i toppskick vid väldigt attraktiva Mosebacke! Exklusiva materialval samt rikligt med ljusinsläpp från de stora öppningsbara fönsterpartierna.

Byggnaden är från 1881 men totalrenoverades 2020 då exklusiva projektet Grand Mosebacke såldes. Föreningen har generösa uthyrningsregler.

Mycket eftersökt läge på Södermalm invid Mosebacke!
Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Interiör

Hall
Genom Yale-doorman tar du dig in till den välkomnande hallen med bra avhängningsmöjligheter och förvaring. 

Vardagsrum 
Stort trevligt vardagsrum med fint ljusinsläpp genom de två stora öppningsbara fönsterdörrar. Här finns det plats för soffgrupp samt matgrupp. 

Sovrum
Trivsamt sovrum med plats för en dubbelsäng. Stor klädkammare i anslutning till sovrummet som optimerar förvaringen.

Kök
Fantastiskt kök från italienska Arclinea med mörka luckor och bänkskiva i vacker carrara-marmor. Köket är utrustat med vitvaror från Gaggenau - integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn, induktionshäll samt fläkt ovan. Gott om plats för förvaring. 

Badrum
Modernt helkaklat badrum, beige kakel på väggar samt matchande beige klinker på golvet. Badrummet är rymligt och har bra förvaring för hygienartiklar, kommoden. Badrummet har genomgående svarta detaljer så som handfat, dusch m.m. och är utrustat med WC, inbyggd kombimaskin, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt spegelskåp ovan. 

Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, fint ljusa trägolv och vattenburen golvvärme. Välkommen till en bostad att trivas i!

OBS! Bilderna i annonsen kommer från en annan försäljning i föreningen, en exakt likadan lägenhet men spegelvänd.

Förening

Allmänt om föreningen
Brf Grand Mosebacke är en äkta bostadsrättsförening med 45 stycken lägenheter i Stockholm. Marken upplåts med tomträtt. Föreningen bildades år 2019. Eftersom fastigheten byggdes 2020 så finns inga stora planerade renoveringar dom kommande åren. Grand Mosebacke är ett boende som erbjuder något extra, för de som bor i huset såväl som för sitt kvarter. Generösa regler för andrahandsuthyrning och låga avgifter för bostäderna.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarutrymme med nyttjanderätt.

Ägande

Delat ägande accepteras.

Parkering
Boendeparkering råder i området. Besök www.stockholm.se för mer information. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se men även www.garageplatsen.se

Om Grand Mosebacke
Grand Mosebacke är tt koncept mitt på Södermalm, inspirerat av ett Grand Hotel. Projektet såldes 2020 och består av 45 bostäder i storleken 1 - 4 rok. Inflyttning var 2021.

Byggnaden från 1881 innehöll länge Sveriges äldsta gymnastiksal men en brand 2003 ödelade interiören. De unika gavelfasaderna fylls nu med nytt innehåll och en ny historia tar sin början. Byggnaden uppfördes år 2020.Välkomna till projektet Grand Mosebacke.

Nettoskuld

Indirekt nettoskuldsättning: bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning har ej varit möjlig att räkna fram eftersom de uppgifter som behövs ej tillhandahållits av föreningen.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. 

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Östgötagatan 25

 • Postnummer

  116 25

 • Rum

  2 rum och kök

 • Byggnadsår

  2020

 • Balkong

  Fransk balkong

 • Förråd

  Källarutrymme

 • Lägenhetsnummer

  1107

 • Våning

  1

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  2 635 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme och vatten

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg för bredband om 109 kr/mån

 • Andelstal, ägande

  2.30046%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1312,50 kr

Förening

 • Förening

  Brf Grand Mosebacke

 • Org.nr

  769638-0752

Storlek

 • Boarea

  53 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

53
53
53
53
53

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow