SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Östgötagatan 25, 4tr, Södermalm – Mosebacke

5 495 000 KR

2.5 Rok

45 Kvm

2 234 kr/mån

Våning 4 av 5

Fantastisk och mycket välplanerad 2,5:a med attraktivt läge högt upp med magnifik utsikt över takåsarna i attraktiva Brf Grand Mosebacke. Franska dörrar ut mot innergården.

Projektet Grand Mosebacke inspirerades av Grand Hotel och består av 45 bostäder. Låga avgifter och juridisk person kan godkännas. Generösa regler kring andrahandsuthyrning.

Byggnaden är ursprungligen från 1881 men 2020 stod helt nya bostäder klara i byggnaden.

Mycket attraktivt läge på Södermalm med närhet till Mosebacke och många mysiga kvarter med trevliga restauranger, caféer och butiker.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow