SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Munkbrogatan 8, Gamla Stan

25 000 000 KR

7 Rok

201 Kvm Boarea

18 Kvm Biarea

11 472 kr/mån

Våning 4 av 4

Nu äntligen saluförs denna fantastiska våning på bästa adress i Gamla Stan!
Denna unika vindsvåning om totalt 219 kvm med balkong och har ett sällsynt läge i Stockholm. Stora underbara sällskapsytor samt upp till 6 möjliga sovrum. Klassiska vindsvåningsdetaljer med takfönster, högt i tak (3,70 m) och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Två badrum och bastu. Stor gemensam takterrass med pool. Måste verkligen upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow