SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Krukmakargatan 71, Södermalm

5 500 000 KR

2 Rok

61 Kvm

2 802 kr/mån

Våning 5 av 5

Trevlig och välplanerad lägenhet om 61 kvm högst upp i huset med stor balkong om 6 kvm i soligt sydvästläge med eftermiddags/kvällssol. Genomgående mycket gott skick.

Rymliga sällskapsutrymmen, stort sovrum och badrum med tm/tt samt en generös walk-in-closet. Förråd om 5 kvm i direkt anslutning till lägenheten.

Stor stabil förening med låga avgifter, garage och ett trevligt läge på Södermalm invid Tantolunden. Föreningen är äkta och äger marken.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow