SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Lidingö

Källängsvägen 56, Lidingö

3 950 000 KR

4 Rok

88.5 Kvm

5 049 kr/mån

Våning 3 av 3

Ljus lägenhet högst upp i huset i populär förening.
Med ett centralt och samtidigt naturnära läge finner ni denna välplanerade 4 rok på 88,5 kvm med solig balkong. Här finns tre stora sovrum och två badrum/wc.
Lägenheten ligger högst upp i fastigheten och är mycket charmigt omgiven av grönska och med ett flertal skolor samt förskolor i närheten.

Renoveringschans med gott om originaldetaljer. Här har du din chans att sätta din egen prägel och skapa ett vackert hem.

Parkeringsplats finns i föreningen samt övernattningslägenhet.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow