SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Wollmar Yxkullsgatan 38, Södermalm

2 795 000 KR

1 Rok

31 Kvm

1 417 kr/mån

Våning 2

Nu finns möjligheten att förvärva denna vackra 20-talspärla på populära Wollmar Yxkullsgatan, bara ett stenkast från Mariatorget och i närhet till Söderpulsen. Bostaden erbjuder bevarad charm i form av generös takhöjd, fiskbensparkett och spröjsade fönster. Fabrique ligger mitt emot, dit man gärna går över och köper helgfrukost. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi. Måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow