Järfälla

Vattenkvarnsgatan 3, Jakobsberg

2 895 000 KR

3 Rok

75 Kvm

4 597 kr/mån

Våning 3

Med fritt läge i Jakobsberg saluförs nu denna välplanerade och fräscha trerummare med stor balkong i söderläge. Fastigheten stod färdigbyggd år 2019 och innehar alla bekvämligheter man kan tänka behövas. Det perfekta valet för dig som söker ett bekvämt och modernt boende. Med ljusa och öppna ytor, en stor balkong och närhet till allt du behöver, erbjuder denna lägenhet en bekväm livsstil. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Interiör

Entré
Trevlig och rymlig hall med goda möjligheter att hänga av sig sina ytterkläder och skor. Längs hallen finns även en garderob som erbjuder bra förvaring. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och parkettgolv, förutom i badrummet.

Vardagsrum / kök
Stort kök i öppen social anslutning med vardagsrummet. Härifrån nås även den stora balkongen. I vardagsrummet finns generöst med plats för en stor soffgrupp och även en stor matgrupp. Köket är ljust och rymligt med bra förvaring för köksredskap och arbetsyta. Köket är utrustat med dubbla kyl och frys, mikrovågsugn, diskmaskin, ugn, induktionshäll samt fläkt ovan. 

Balkong
Härlig stor balkong i söderläge med inglasning. Det finns rymligt med plats för balkongmöbler och växter. Tack vare inglasningen kan man nyttja balkongen året runt. Här har du sol hela dagen.

Master Bedroom
Stort trevligt sovrum med plats för en stor dubbelsäng och övrig möblering som önskas. Garderoben i rummet erbjuder väldigt bra förvaring, det finns även plats för fler om man skulle önska ytterligare förvaring. 

Sovrum 2
Stort trivsamt sovrum med plats för en stor dubbelsäng och övrig möblering. Fint ljusinsläpp genom det stora fönstret. 

Badrum
Stort helkaklat badrum utrustat med WC, dusch med glasvägg, handdukstork i krom, stort handfat med kommod och spegel ovan. Det finns även en tvättmaskin och en torktumlare med bänkskiva ovan som erbjuder bra arbetsyta. Vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. 

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Vattenkvarnen är en äkta bostadsrättsförening i Järfälla som äger 1 fastighet med bostäder. Föreningen består av 124 st lägenheter fördelade på adresserna Järfällavägen 92, Vattenkvarnsgatan 3 och Mjölgatan 6. Föreningen äger marken. 

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar
Inga renoveringar är genomförda eftersom fastigheten är relativt nybyggd. 

Gemensamma utrymmen
I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd samt förråd för barnvagnar och rullstolar. Det finns också cykelparkering utomhus. Föreningen har även en upphöjd gård mellan husen. På gården finns en lekplats för de små barnen och sittgrupper för föreningens medlemmar. 

Källsortering
I trapphus 3 finns ett miljörum med källsortering av olika fraktioner. Utomhus finns nedgrävda behållare för brännbart avfall.

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV samt bredband via Telia.

Parkering
Det finns ett stort parkeringshus längs järnvägen där en normal garageplats kostar 800 kr/mån. Plats med laddstolpe kostar 1 000 kr/mån + 350 kr/år för administrering av elmätning och fakturering. Kostnad för el tillkommer. Det finns även MC-platser i garaget och kostar 300 kr/mån. Det finns 51 p-platser varav 5 platser är laddplatser. Kösystem tillämpas.

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2023-09-13.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022 samt kontrollerat med styrelsen den 2023-09-13. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 849 346 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2021.

Område & kommunikation

Vattenkvarnsgatan 3 i Järfälla är beläget i trevligt och väletablerat bostadsområde. Området präglas av grönska och närhet till Mälaren, vilket ger en avkopplande atmosfär.

Kommunikationen är utmärkt med flera busslinjer inom gångavstånd och pendeltågsstationen Barkarby några minuter bort. För den som kör finns enkel tillgång till E18 och E4.

I närområdet finns skolor, förskolor och matbutiker. Det är också nära till natursköna promenadstråk längs Mälarens strand samt aktiviteter som golf och shopping i Barkarby Handelsplats. Vattenkvarnsgatan 3 är en perfekt plats för både familjer och pendlare. Varmt välkommen till ett område att trivas i.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Vattenkvarnsgatan 3

 • Postnummer

  177 41

 • Rum

  3 rum och kök

 • Byggnadsår

  2019

 • Förråd

  Ja

 • Tv/internet

  Telia

 • Lägenhetsnummer

  31309

 • Våning

  3

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)

 • Energiventilation

  Frånluft med återvinning

 • Avgift

  4 597 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme och kallvatten samt renhållning

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för TV & bredband

 • Andelstal, ägande

  1.0318%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1313 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  64kWh/m2ochår

 • Energiklass

  C

 • Registrerad

  2020-09-07

Förening

 • Förening

  Brf Vattenkvarnen

 • Org.nr

  769635-2983

Storlek

 • Boarea

  75 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

24d7af3f-eecd-4913-a916-897845090f6f
f4b001dd-7d3c-44c5-8149-f57ecf682a0e
08476f38-d7dd-44c9-99ce-e313c6b39c6f
4d140cba-93af-441c-af0a-1270b0f33192
bdca8249-0bc0-4de6-80a7-b9636fcfccd0

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

planskiss

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow