SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Valhallavägen 148E, 7 tr, Östermalm

7 075 000 KR

2 Rok

62 Kvm

2 506 kr/mån

Våning 7 av 7

Det är inte många som bor på våning 7 på Östermalm, men nu kan du bli en av dem. Högst upp i huset med en fantastisk utsikt över takåsarna och med över 11 kvm balkong i soligt söderläge. Från lägenheten ser man från Lidingö och hela vägen bort till Globen. Lägenheten säljs på uppdrag av Brf Fältöversten som är en skuldfri förening med ca 150 miljoner i dolda tillgångar. Attraktivt läge invid Karlaplan. Hela lägenheten har renoveringsbehov.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow