SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Valhallavägen 146F, Östermalm

5 975 000 KR

2.5 Rok

59 Kvm

2 496 kr/mån

Våning 3 av 7

Mycket välplanerad lägenhet som idag används som 3/4:a. Stor balkong i sydvästläge med som från lunchtid fram till sen kväll. Genomgående mycket gott skick.

Högt fritt läge med härlig utsikt mot Erik Dahlbergsallén och de gamla vackra husen samt över allén i Valhallavägen. Attraktivt belägen invid Karlaplan. Populära Brf Fältöversten som är helt skuldfri med stora dolda tillgångar.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow