SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Danderyd

Valevägen 61, Djursholm

11 950 000 KR

6 Rok

156 Kvm Boarea

4 Kvm Biarea

335 Kvm Tomtarea

Unikt tillfälle att förvärva ett mycket trivsamt parhus i 2 plan med attraktivt läge i eftersökta Djursholm. Lättsamt bekymmersfritt boende med stora ljusa sällskapsutrymmen på nedre plan samt tre gedigna sovrum på övre plan. Totalt 5 - 6 rum. Generös terrass i soligt söderläge samt mycket trevlig och lättskött tomt. 2 badrum samt bastu. 1 garage och 1 p-plats. I köpet ingår även 1/4 av tomten Bele 52 (1.415 kvm) som ligger i direkt anslutning till fastigheten.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow