SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Vålbergavägen 39, Barkarby

3 995 000 KR

4 Rok

103 Kvm

4 300 kr/mån

ACCEPTERAT PRIS!!! Varmt välkommen till detta fantastiskt välplanerade hörnradhus i BRF-form med grönskande läge på härliga Vålbergavägen 39 i Järfälla. Radhuset har kvar många av sina charmiga detaljer i original, som gör att ni har en möjlighet att skapa ert drömboende! Här har du två härliga uteplatser, modernt nyrenoverat kök och bra sällskapsytor i övriga utrymmen i bostaden. Här är det trivsamt att bo. Hörntomt som är större än de flesta andra i området, med stor grönskande trädgård, . Restauranger och livsmedelsbutik inom promenadavstånd. Parkeringsplatser för 2 bilar nära entrén. Måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow