Stockholm

Vålbergavägen 39, Barkarby

4 295 000 KR

4 Rok

103 Kvm

4 300 kr/mån

Varmt välkommen till detta fantastiskt välplanerade BRF-radhus med hörnläge på härliga Vålbergavägen 39 i Järfälla. Radhuset har kvar många av sina charmiga detaljer i original, som gör att ni har en möjlighet att skapa ert drömboende! Här har du två härliga uteplatser, modernt nyrenoverat kök och bra sällskapsytor i övriga utrymmen i bostaden. Här är det trivsamt att bo. Hörntomt som är större än de flesta andra i området, med stor grönskande trädgård, . Restauranger och livsmedelsbutik inom promenadavstånd. Parkeringsplatser för 2 bilar nära entrén. Måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Interiören

Nedre plan

Altan
Utanför entrén har du den fantastiska altanen som har eftermiddagssol, där det finns gott om plats för utemöbler. Framför altanen finns plats för att parkera två bilar.

Entré
Ljus välkomnande hall med klinker på golvet och vitmålade väggar. Längre in från hallen är det panelgolv.

Kapprum
Invid hallen finns detta kapprum, som optimerar förvaringen i lägenheten. Här kan man antingen hänga av sig ytterkläderna för att gömma undan dessa från hallen, eller varför inte skapa en garderob av det rymliga utrymmet? Här finns det gott om plats för förvaring. Klinker på golvet och vitmålade väggar.

Kök
Ljust och modernt kök, nyrenoverat. Vita köksluckor, ljusgrå bänkskiva samt vitt kakel ovan. Här finns det gott om plats för förvaring av köksredskap. Köket är utrustat med kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, ugn och induktionshäll samt fläkt ovan. Fint ljusinsläpp genom det stora fönstret och här finns det rymligt med plats för en matgrupp. På golvet är det panelgolv samt vitmålade väggar. 

Vardagsrum 
Stort härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Rymligt med plats för en stor soffgrupp. Här kan man även ha en matgrupp om man så skulle önska. Från vardagsrummet nås den stora terrassen och trädgården. På golvet är det fint 3-stav parkett och vitmålade väggar. 

Badrum entréplan
Helkaklat badrum i gult kakel utrustat med WC, dusch, handfat med kommod och spegel ovan samt tvättmaskin och torktumlare. 

Terrass & trädgård 
Stor härlig terrass av trall, här finns det gott om plats för utemöbler samt grill. Här sitter du under tak, även när det regnar kan du avnjuta din grillmiddag ute med ditt sällskap. Denna är placerad så den åtnjuter förmiddagssolen. Trallet möter det gröna gräset och här kan du avnjuta din trädgård, gott om plats för exempelvis solstolar, studsmatta för barn eller en pool att svalka sig under sommarhalvåret. 

Övreplan

Master bedroom
Stort sovrum med plats för en stor dubbelsäng. Fint ljusinsläpp genom det stora fönstret. Trägolv och väggar är vitmålade. 

Sovrum 2
Härligt sovrum med fint ljusinsläpp genom det stora fönstret. Här finns det gott om plats för en dubbelsäng, skrivbord och dylikt man önskar att ha. Trägolv samt vitmålade väggar. 

Klädkammare
Bra förvaringsmöjligheter, här kan du förvara exempelvis kläder och denna klädkammare optimerar förvaringen i bostaden. På golvet är det trä och vitmålade väggar. 

Badrum övre plan
Otroligt fint renoverat  badrum med väggar och golv i mosaik. Utrustat med WC, handfat med rund spegel ovan samt ett badkar. Ovanför badkaret finns det takdusch. Mosaiken är vit, förutom ena väggen där det är svart. På golvet är det svart mosaik. Golvvärme.

Föreningen

Allmänt om föreningen
HSB Brf Vålberga i Järfälla är en äkta bostadsrättsförening och föreningen äger marken. Föreningens hus byggdes mellan 1962-1964 och består av 276 st bostadsrättsradhus om 103 kvm var. Radhusen ligger utefter egna matargator från Flygarvägen och Vålbergavägen. 
Föreningen har dessutom en byggnad på Vålbergavägen 59 som innehåller vår panncentral, fastighetsskötarens expedition, tvättstuga och bastu. Det finns också två skyddsrumsbyggnader i området där den ena kallas Backstugan och används som föreningslokal medan den andra används som förråd.

Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande.

Juridisk person
Föreningen kan godkänna juridisk person. 

Kabel-TV & bredband
I föreningen finns kabel-TV (basutbud ingår i avgiften) samt bredband via fiber från Bahnhof (1000/1000 mbit/s ingår i avgiften). 

Genomförda renoveringar
2020 - installation av solceller på två längor
2018 - upprustning av de mindre lekplatserna
2018 - införande av digitalt inpasseringssystem i tvättstugan infört och nytt betalningssystem 
2017 - ny sopanläggning
2014 - byte av termostatventiler 
2011 - utbyte av samtliga yttertak med ny papp, läkt och tegel
2011 - byte av fönster samt altandörr i vardagsrum till isoleringsglasfönster
2005/2010 - byte av alla tak & nya altanpartier

Till detta tillkommer löpande underhåll av mark och byggnader enlig underhållsplan.


Planerade renoveringar
Inga större planerade renoveringar eller underhåll i dagsläget är planerat. 

Gemensamma utrymmen 
Ett flertal lekparker, grusplan, basketplan, tvättstuga belägen på panncentralen Vålbergavägen 59-61, samlingslokal samt bastu för medlemmar att hyra. 

Lekplatser och bollplan
I föreningen finns det ett flertal lekparker utrustade med gungor, klätterställningar m.m. Alla lekplatser är utrustade med sandlåda. I anslutning till den stora lekplatsen erbjuds bollspel på grusplan med mål och en asfalterad yta för innebandy. Det finns även en basketplan näsa lekplatsen. Här kan både stora och små barn sysselsättas med lek i olika former. 

Parkering
På framsidan av radhuset finns parkeringsplats för två fordon. Det finns även möjlighet att hyra garageplats. Föreningen via HSB-kontoret erbjuder medlemmar att hyra garage för bil eller uppställningsplats för husvagn. 

Området / Kommunikation

Allmänt om området
På Vålbergavägen bor du på en lugn gata i ett barn- och familjevänligt område. Du har närhet till skolor, fotbollsplaner, tennisbanor, basketplaner och ett flertal fina lekplatser. Flera restauranger samt livsmedelsbutik kan nås på promenadavstånd. På bekvämt avstånd nås Barkarby handelsplats rika butiksutbud där du finner IKEA, Jula, Cervera, Jysk m.m. Du har även populära Barkarby outlet och här finner du ett rejält utbud med shopping av märkesvaror till kanonpriser. Ett flertal caféer finns också i området, där du kan slå dig ner för en mysig fika mellan shoppingrundorna. 

Kommunikationer
Här är kommunikationerna goda, det erbjuds ett flertal busslinjer och pendeltåg i Barkarby Station. Pendeltåget tar dig in till Stockholm City från Barkarby Station på bara 18 minuter. För den bilburna är det smidigt att ta sig ut på E18 och fortsätta sin färd mot sin destination. 

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB - Ett bättre mäkleri helt enkelt!

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Vålbergavägen 39

 • Postnummer

  175 69

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  1962

 • Balkong

  Uteplats & trädgård

 • Tv/internet

  Fiber via Banhof

 • Lägenhetsnummer

  61-2106-2-141

 • Byggnadstyp

  Radhus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  4 300 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten, kabel-TV (basutbud), bredband via fiber samt sophämtning

 • Andelstal, ägande

  0.36232%

 • Andelstal, förening

  0.36232%

 • Pantsättningsavgift

  483 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1208 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  126kWh/m²ochår

 • Energiklass

  E

 • Registrerad

  2018-06-29

Förening

 • Förening

  HSB BRF Vålberga i Järfälla

 • Org.nr

  713200-1012

Storlek

 • Boarea

  103 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

sön 2/10, 13:30 - 14:00

Visningsanmälan krävs. Kontakta mäklaen!

mån 3/10, 17:00 - 17:30

Visningsanmälan krävs. Kontakta mäklaren!

Va?lbergsgatan 39 38
Va?lbergsgatan 39 01
548194-420-1 017
Ambassadortips
Va?lbergsgatan 39 05

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

Va?lbergavägen 39 entré copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow