SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Uppsala

Väderkvarnsgatan 21A, Höganäs, Uppsala

2 195 000 KR

2 Rok

52 Kvm

3 606 kr/mån

Nu finns chansen att förvärva denna fina och mycket eleganta lägenhet om 2 rok högst upp i huset på Väderkvarnsgatan 21A! Bostaden har en välplanerad planlösning och erbjuder smarta ytor och stilfulla detaljer. Stor fin balkong utan insyn, som bjuder på härliga stunder i solen. Med sitt centrala läge och närhet till allt du behöver, blir vardagen både enkel och bekväm. Måste upplevas på plats, välkommen på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow