SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Nacka

Tollarevägen 57, Tollare

4 495 000 KR

3 Rok

77 Kvm

3 877 kr/mån

Våning Entréplan

Nu kommer äntligen denna väldisponerade bostad med uteplats saluföras i väldigt populära Tollare! Här finns möjlighet att bygga om till 3 sovrum och där det även finns en underbar uteplats i söderläge om ca 20 kvm. Stora sociala öppna ytor samt 2 stycken WC, varav i det ena finns det både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående mycket hög standard. Juridisk person kan godkännas som köpare. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow