Nacka

Tollarevägen 57, Tollare

4 495 000 KR

3 Rok

78 Kvm

6 346 kr/mån

Våning 3 av 3

Nu äntligen saluförs denna väldisponerade bostad högst upp i huset med utsikt över vattnet i väldigt populära Tollare! Stor balkong i bästa söderläge, stora sociala öppna ytor samt 2 stycken WC. Genomgående hög standard på allt. Juridisk person kan godkännas som köpare. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande trevlig och ljus hall som erbjuder gott om plats att hänga av sig sina ytterkläder och skor och bra förvaring i platsbyggda garderober. 

Vardagsrum
Stort sällskapligt vardagsrum i öppen social planlösning tillsammans med köket. Det finns rymligt med plats för en soffgrupp och övriga möbler som önskas. Här finns två öppningsbara dörrar ut mot den stora balkongen, väldigt fint ljusinsläpp genom alla stora fönster i både vardagsrum och kök. 

Balkong
Stor härlig balkong med en magisk utsikt över vattnet i söderläge. På balkongen finns rymligt med plats för loungemöbler, matgrupp, grill och dylikt. Här är det trevligt att slå sig ner och ta en kopp kaffe på morgonen under sommarhalvåret.

Kök
Stilfullt kvalitetskök från Vedum som erbjuder väldigt goda förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens såsom integrerad kyl och frys, glaskeramikhäll med fläkt ovan, varmluftsugn med mikro samt integrerad diskmaskin. Här finns det gott om plats för matlagning och bakning.

Master bedroom
Stort rogivande och trivsamt sovrum med gott om förvaring samt stora härliga fönster som släpper in fint dagsljus. Här finns generöst med plats för en dubbelsäng och övrig möblering som önskas. 

Sovrum
Trivsamt sovrum som med fördel kan användas som ett barnrum, gästrum eller ett kontor och här finns det plats för säng samt enklare förvaring.

Badrum
Stort helkaklat modernt badrum utrustat med WC, golvvärme, dusch med glasvägg, handfat med spegelskåp ovan samt tvättmaskin och torktumlare. Ovan finns en bänkskiva som erbjuder bra arbetsyta samt väggskåp som erbjuder bra förvaring för exempelvis handdukar och hygienartiklar. 

Gäst-WC
Helkaklat WC med golvvärme, handfat samt spegelskåp ovan.

Förening

Allmänt om föreningen
Brf Lord Lambourne är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 73 stycken lägenheter med bostadsrätt samt 1 stycken lokal. Dom gemensamma utrymmena är 3 stycken takterrasser, innergård, övernattningslägenhet, bastu/relax, festlokal, cykel- och barnvagnsrum, återvinningsrum samt garage. Stadgarna tillåter juridisk person som köpare så länge föreningen inte riskerar att bli oäkta. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm.

Tätning av hisschakt på Tollarevägen 53, planeras till våren 2024. Eftersom byggnaden uppfördes 2017 så är inget större underhåll planerat. 

Juridisk person som köpare i föreningen
Stadgarna tillåter juridisk person som köpare så länge föreningen inte riskerar att bli oäkta, men styrelsen får neka juridiska personer utan grund. Vi gör alltid en kreditupplysning på köparen och grundar vårt beslut på den.

Delat ägande och minsta ägarandel
För makar, registrerade partners och sambos tillåter föreningen delat ägande oavsett ägarandel. Gäller det delat ägande med förälder/barn, vänner eller juridisk person får styrelsen ta ställning till detta.

TV & bredband
Leverantör Tele2 - bredband 1000/1000 mbit och basutbud för TV. 

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2024-01-19.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022 samt kontrollerat med styrelsen den 2024-01-19 Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Gemensamhetslokaler

Gemensamhetslokal
Fantastisk gemensamhetslokal kan hyras för kalas/fest eller övernattning 400 kr/dygn. Lokalen på 53 kvm är belägen på bottenplan i Ateljén och har bl a bäddsoffa, säng och fullt utrustat kök. 

Bastu/relax
Underbar relax (bastu, dusch och omklädningsrum) i Tegeltrappan plan 2 om ca 53 kvm och kan hyras för 50 kr/tillfälle. 

Takterasser
Det finns tre takterrasser varav en utrustad med gasolgrill. På terrasserna finns gemensamma odlingar där det bland annat finns vindruvor, äpplen och smultron. En trevlig trädgårdsgrupp hjälper en trädgårdsmästare med planering och utförande.

Innergård
Är utrustad med sittgrupper, vindskyddad sandlåda för barnen och en kolgrill. Här finns även en gemensam förvaringslåda för uteleksaker. 

Cykelrum
Finns i Tegeltrappan och Ateljén.

Barnvagnsrum
Rullstolsrum/barnvagnsrum finns i samtliga byggnader.

Soprum
Finns två soprum på Tollarevägen 53 och Tollareslingan 3. Här finns även källsortering av papper, plast, metall, glas, batterier och ljuskällor. 

Parkering
Det finns 64 garageplatser varav 2 är handikappanpassade. Laddplatser för elbil finns. Det finns en intern kö för parkering, det finns i dagsläget lediga platser. Pris 2 000 kr för vanlig plats och 2 200 kr för laddplats + förbrukning. 

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 1 195 269  KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022. 

Område

Tollare tillhör kommundelen Saltsjö-Boo i Nacka. Här har du vacker natur och skärgården inpå knuten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Förutom möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor och Tollares egna badplats får du nära till Bagarsjöns familjevänliga sandstrand. Vintertid plogas skridskobana och åker du hellre inomhus finns hockeyrinken i Björknäshallen. På Björknäs IP ordnas en stor mängd idrottsaktiviteter och inom cykelavstånd finns även Boo IF.   

Det finns en närlivsbutik i området, ca 200 meter från huset. De närmaste större livsmedelsbutikerna hittar du i Eknäs centrum, Björknäs centrum och Lännersta. I Orminge centrum finns butiker och kommunal service. I Nacka Forum hittar du det mesta du kan tänkas behöva och vill du variera dig ligger Sickla köpcentrum inte långt därifrån. Som Nackabo har du aldrig långt till bekvämligheter och service.  Tollare, som har anor från 1400-talet, består av nästintill 1000 bostäder idag. När hela området är inflyttat kommer en grön stadsdel växa fram med ett unikt och varierat boende. Bebyggelsen kommer att anpassas till den värdefulla naturen så att den biologiska mångfalden inom området skyddas och bevaras. Längst nere vid Lännerstasundet planeras en vacker strandpromenad här finns båtplatser, gästbrygga, bad och flera restauranger såsom Bruket och The Old SmokeHouse.  Kommunnamn Nacka Skolor och barnomsorg Förskolan Lilla Tollare (belägen vid tunnelmynningen), Förskolan utkiken intill BRF Grindstugeparken och Noblaskolan Lännersta (F-9) och Noblaskolan Saltsjö-Boo finns inom området. På nära avstånd finns även Björknässkolan (F-9). Kommunikation Oavsett om du väljer bil eller buss kan du räkna med goda kommunikationer från Tollare. Bussen till Slussen beräknas ta ca 20 minuter och med bil tar det inte mycket mer än 10 minuter att ta sig via motorvägen in till stan. Du kan även ta båttrafik från bryggan in till Nybrokajen via Nacka Strand (2021) samt buss från Tollare Torg.  

För kommande projekt, se: https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-karta/

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Tollarevägen 57

 • Postnummer

  132 49

 • Rum

  3 rum och kök

 • Byggnadsår

  2016-2017

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Källarförråd om ca 4 kvm

 • Tv/internet

  fiber via Zmarket (fri att välja leverantör)

 • Lägenhetsnummer

  0P4.3

 • Våning

  3 av 3

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Bergvärme

 • Avgift

  6 346 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten, kabel-TV (basutbud)

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 160 kr/mån för bredband

 • Andelstal, ägande

  1.39262720%

Förening

 • Förening

  Brf Lord Lambourne

 • Org.nr

  769629-5612

Storlek

 • Boarea

  78 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

30a65648-2538-4cc3-a864-6e2b8f59a240
82a071c7-d5f9-47e3-9fae-9483b04b7489
9dfc8010-fdfb-4a20-860a-47adc9a62ae9
752ffe46-5bd6-4ac1-802a-61464a1854ab
3bcfc0b4-27d1-426c-9551-dc2bce44f014

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

Tollarevägen 57 copy[28]

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow