SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Tollareslingan 26, HÖGST UPP!, Tollare

3 295 000 KR

2 Rok

54.5 Kvm

2 917 kr/mån

Våning 12 av 12

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska tvårummare högst upp i huset i väldigt populära Tollare! Bostaden är belägen i ett lugnt och naturnära område. På den stora balkongen kan man avnjuta förmiddagssol med en fantastisk vy över vattnet. Social öppen planlösning. Måste upplevas på plats! Varmt välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow