SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Tobaksspinnargatan 10, 4 tr, Södermalm

4 495 000 KR

2 Rok

49 Kvm

2 703 kr/mån

Våning 4 av 6

Välkommen till denna magnifika tvåa högt upp i huset, 49 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående vackra detaljer som bevarad 30-talscharm med moderna inslag. Hög takhöjd, modernt sovrum med industriell glasvägg, goda förvaringsmöjligheter och ett underbart ljusinsläpp. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor, god förvaring, vackert kök och trendigt badrum. Bostaden har ett fint genomgående fiskbensparkettgolv, ljusa väggar i beige. Nymålat och oljat golv 2022. En genomtänkt bostad som har allt och lite till. Förening med god ekonomi & utförda renoveringar. Toppläge på Söder, nära puls men också närhet till vatten och lugnet. Varmt välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow