SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Tångvägen 31, Hökmossen

1 850 000 KR

2 Rok

31 Kvm

2 231 kr/mån

Våning 0 av 3

Välkommen till denna ljusa, fantastiska lägenhet med en genomgående känsla av hemtrevnad. Här finner du fantastiska detaljer såsom LED-ljus längs med väggar och tak samt moderna och genomtänkta materialval. Lägenheten erbjuder fönster i alla rum som bidrar till ett stort och härligt ljusinsläpp i hela bostaden. Genomgående toppskick och en bostad att trivas i. Området erbjuder ett fantastiskt läge med närhet till både natur och storstad. Inom promenadavstånd har man tillgång till motionsspår, lekparker, restauranger, caféer och flera livsmedelsbutiker. I närheten finns även Västberga handel där ett stort utbud av butiker och service erbjuds, bland annat välsorterade Stora Coop och Systembolaget. Kommunikationerna är goda och på en kort promenad når du tunnelbanan vid Telefonplan som tar dig till T-centralen på 15 minuter. Måste upplevas på plats!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow