SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Järfälla

Stäkshöjden 60, Stäket

2 995 000 KR

4 Rok

76 Kvm

4 419 kr/mån

Med Stäkshöjdens bästa solläge saluförs nu äntligen detta väldigt fina och påkostade radhus med gavelläge! 2 stycken stora uteplatser som ger sol från morgon till kväll, 2 stycken toaletter samt 2 stycken parkeringsplatser gör att denna är unik i sitt slag i denna förening. Flexibelt tillträde enligt köparens önskemål. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow