Järfälla

Stäkshöjden 60, Stäket

3 195 000 KR

4 Rok

76 Kvm

4 419 kr/mån

Med Stäkshöjdens bästa solläge saluförs nu äntligen detta väldigt fina och påkostade radhus med gavelläge! 2 stycken stora uteplatser som ger sol från morgon till kväll, 2 stycken toaletter samt 2 stycken parkeringsplatser gör att denna är unik i sitt slag i denna förening. Flexibelt tillträde enligt köparens önskemål. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Interiör

Entréplan

Hall.
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av rymlig byrå samt plats för avhängning av ytterkläder. Här finns plats för större flertalet garderober om man skulle önska optimera förvaringen ytterligare. Säljaren har även installerat en luftvärmepump, främst för kyla under sommartid.

Vardagsrum / kök.
Socialt och väldigt ljust vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Köket erbjuder alla bekvämligheter såsom diskmaskin, glaskeramikhäll samt varmluftsugn. Gott med plats för soffa samt stor matgrupp, härifrån nås bostadens stora uteplats.

Uteplats.
Stor härlig uteplats i bästa syd-/västläge med sol från ca 13:00 - solnedgång. Det finns det gott om plats för lounge-möbler, matmöbler, grill etc. Här kan man slå sig ner och avnjuta solnedgången och den grönskande utsikten mot naturen med en härlig grillmiddag.

Badrum.
Stort och generöst helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet är utrustat med WC, handfat med stor kommod och stor spegel samt belysning ovan, dusch med glasväggar, tvättmaskin samt torktumlare med arbetsyta och förvaring ovan.

Övre plan

Master bedroom.
Lugnt och rogivande mot grönska. Väldigt goda förvaringsmöjligheter genom hel garderobsvägg samt heltäckningsmatta.

Sovrummen.
Plats för dubbelsäng, förvaring eller annan önskvärd möblering. Kan även nyttjas som kontor.

WC.
Stilfull toalett med klinker i grått och väggar målade i vitt. Uppfört 2021 enligt fackmannamässig standard.

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Stäkets Park är en äkta bostadsrättsförening i Järfälla och äger marken. Föreningen upplåter 22 st tvåplans BR-radhus som stod inflyttningsklara år 2017. Denna bostad är endast 1 av 2 med två stycken WC.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen. 

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. 

Förråd
Till bostaden hör ett förråd om ca 7 kvm med nyttjanderätt. Förrådet är värmeisolerat med frostvakt.

Genomförda renoveringar
Eftersom bostaden är nybyggd är inga större renoveringar genomförda.

Planerade renoveringar 
Upprustning av cykelförråd planeras till våren 2024 samt 2026 planeras spolning av rör och ventilation.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har ett gemensamt soprum samt cykelförråd.

Kabel-TV & bredband
Open Universe är leverantör av bredband, TV och telefoni för Brf Stäkets Park. Fiber är indraget i bostaden. För mer information besök - www.openuniverse.se

Parkering
Parkering i carport tillhör bostaden med nyttjanderätt samt eluttag för laddning av elbil. För att kunna nyttja eluttaget för att ladda bilen måste man signa upp sig på ett abonnemang om 49 kr/månad. Föreningen har en gästparkering som finns tillgänglig för gäster att nyttja. Ägaren av denna bostad äger ytterligare en parkering som avyttras i samband med denna försäljning och även denna kan övertas av köpare.

Föreningens ekonomi
Föreningen har i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar. Avstämt med ordförande 2023-09-08.

Område och kommunikation

Allmänt om området
Välkommen till väldigt populära och barnvänliga Stäket. Här är du omgiven av underbar natur genom b.la Görvälns naturreservat, Ängsjö friluftsområde samt Järvafältet samt närhet till Mälaren. Dessutom ligger Mälaren bara ett stenkast bort, där du kan njuta av trevliga badstränder på sommaren och skridskoåkning på vintern. Området har gott om villor och är populärt bland familjer, då det är stillsamt och mycket barnvänligt. På promenadavstånd ligger låg-, mellanstadie- och förskola. Utbudet av butiker och service är bra i närområdet, bland annat genom det stora inglasade centrumet i Jakobsberg. Det är lätt att ta sig till och från Stäket, antingen med buss eller via E18. Pendeltåget från Kallhäll tar dig till Stockholm city på 24 minuter.

Skolor och barnomsorg
I Järfälla finns kommunala förskolor, föräldra- och personalkooperativ, aktiebolag, föreningar och en stiftelse. Järfälla har en fristående och fem kommunala gymnasieskolor med olika inriktningar.

Kommunikation
Det är lätt att ta sig till och från Järfälla kommun. Från Kallhäll tar det 24 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms centrum. E18 och Mälarbanan går genom hela kommunen och det är nära till både Arlanda och Bromma flygplats.

Naturen och fritid
En av Järfälla kommuns tillgångar är närheten till vackra naturområden och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Här finns strövområden, naturreservaten Görväln och Järvafältet, ishall, tennishall, simhall, friluftsbad, skidbacke, golfbana, paddeltennishall och motionsspår. I Bolinder strand finns marina och vackra promenadstråk längs vattnet.

Affärer och restauranger
Järfälla har ett stort utbud av shopping. I Kallhälls centrum finns all möjlig närservice. Här hittar du bland annat Jakobsbergs centrum med butiker, biograf, flera restauranger. Dessutom finns Barkarbys handelsplats ,Stockholm Quality Outlet.

Kultur och nöjen
I kommunen finns ett starkt kulturinriktat föreningsliv, stora satsningar på barn- och ungdomskultur samt bibliotek i alla kommundelar.

Nettoskuld

Indirekt nettoskuldsättning: 794 629 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2021-2022.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Stäkshöjden 60

 • Postnummer

  176 76

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  2016

 • Balkong

  2 stycken uteplatser

 • Förråd

  Externt förråd som är värmeisolerat med frostvakt

 • Tv/internet

  Fiber

 • Lägenhetsnummer

  11

 • Uppvärming

  Bergvärme

 • Avgift

  4 419 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, kallvatten, sophämtning & parkering med laddstolpe

 • Andelstal, ägande

  4.52485%

 • Andelstal, förening

  4.54545%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1312,50 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  75kWh/m2ochår

 • Energiklass

  C

 • Registrerad

  2019-10-16

Förening

 • Förening

  Brf Stäkets Park

 • Org.nr

  769630-2244

Storlek

 • Boarea

  76 Kvm

Budgivning:

Budgivning pågår.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

9f72ca98-3ae7-49a4-893e-e45f31e837a1
7dae7ecc-3118-4e94-8218-924880c3b31b
8521fbf6-8b66-413a-98bc-4fd31b8acb26
09eacf99-6e61-464a-88ac-8364fe095723
69d4ad9e-fc92-4275-8812-da2a33dd61ed

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

1

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow