Gotland

S:t Göransgatan 31, Visby

5 450 000 KR

3 Rok

98.5 Kvm

12 165 kr/mån

Våning 4 av 5, hiss finns

Fantastisk panoramasvit med utsikt mot havet i vackra Visby, med unika intäktsmöjligheter!

Här bor du intill havet med ett av Visbys bästa lägen, som kombinerar lugn avskildhet, natursköna omgivningar och stadsnära bekvämlighet. Ett fint tillfälle för investering för dig som enkelt och smidigt vill hyra ut ditt semesterboende under tiden du inte nyttjar det själv.

Beskrivning

Lägenheten

Underbar, ljus och välplanerad panoramasvit med stor balkong och fantastisk havsutsikt i tre väderstreck! Kök och sällskapsrum öppna mot varandra och mot havet, med stora öppningsbara glaspartier ut till den väl tilltagna balkongen som löper hela vägen längs tre av lägenhetens sidor. Två sovrum med härlig hotellkänsla i modern design och två badrum. Det ena sovrummet med badrum har separat balkong och ingång som går att stänga av för enskild uthyrning om man så önskar. Lägenheten har ett fantastiskt läge i hotellet och ett tillhörande förråd i källaren.

Njut av närheten till havet och det lättsamma boendet på resorten, med pool, gym och restaurang runt knuten. Här bor du i din egen lägenhet med hotellstandard och service om du önskar, med Visbys stadsliv och innerstaden en kort strandpromenad bort. Utforska Visbys kullerstensgränder och mysiga kaféer och ta del av den unika atmosfären Gotland erbjuder året om.

Resorten ligger lugnt belägen i norra Visby, nära vackra strövområden för dig som vill njuta av naturen. Närmsta granne är Norderstrands fina badplats, med sandstrand och brygga, utegym och populära strandrestaurangen NOVI Beach Club. Närområdet erbjuder ett stort utbud av restauranger både norr- och söderut, golfbana och natursköna strövområden. Restid med bil från Visby flygplats är bara ca tio minuter.

När du själv inte nyttjar ditt boende har du goda möjligheter till intäkter genom uthyrningsavtal som kan tecknas med hotelloperatören som bedriver hotell och restaurangverksamhet i fastigheten. Ett perfekt semesterboende där du själv kan njuta av att bo som på hotell och erbjuds all service som önskas.

Varmt välkommen till BRF Resort Visby!

 

Föreningen

Anläggningen ska enligt stadgarna vara en äkta förening. I december 2015 beslutade dock Skatteverket att Brf Resort Visby är en oäkta bostadsrättsförening. Dock är ambitionen att föreningen återigen ska bedömas som en äkta bostadsrättsförening. Observera att vår bostadsrättsförening är ett fritidsboende och inte avsett för permanentboende man heller inte får folkbokföra sig på adressen Fn. tillåts inte juridiska personer i föreningen, en process för en förändring från oäkta till äkta förening. Den tid du som ägare själv inte nyttjar din enhet kan den hyras ut av den hotelloperatör som för närvarande sköter uthyrningen; Novi Resort. Som bostadsrättsägare med uthyrningsavtal har du full bevakning och kontroll av din bungalow samtidigt som du får tillgång till hotelloperatörens service. Hotellet sköter allt det praktiska med nyckel-utlämning, avsyning, städning och betalning. När man själv vistas i sin enhet väljer man helt fritt.

Antal bostadslägenheter: 125 st Antal lokaler: 1 st (innehållande reception, restaurang, konferenslokaler m.m.)

Uppvärmning och ventilation: Fjärrvärme med värmeväxlare

Övriga utrymmen i föreningen: Reception, pool, restaurang, konferenslokal, strandrestaurang, gym och tvättstuga. Till enheterna i huvudbyggnaden hör ett källarförråd i huvudbyggnaden. Till de fristående enheterna hör ett fristående externt förråd i anslutning till resp. entré.

 

Området

Den vackra hansestaden Visby är Gotlands största tätort med lite drygt 25 000 invånare. Den norra delen av staden kan stoltsera med såväl strandpromenaden längs havet som vacker natur och historia kring Nordergravar och Galgberget men också med motionsslingor, tennis, padel och golf. Här finns livsmedelsbutik och ett mindre serviceutbud med bland annat restaurang, café och frisör på gångavstånd, men det är heller inte långt till varken Visby innerstad eller Östercentrum som erbjuder shopping, kultur, mat & dryck och massor av aktiviteter och evenemang. 

Vackra "Hälsans stig" är nästintill ett måste på våren, en underbar stig bland vitsippor och ramslök genom murgrönsklädda tallar. Man kan även gå eller cykla längs havet på motionsvänliga vägar. I nordligaste Visby ligger Snäck, som blivit ett mycket populärt bostadsområde, även där finns restauranger sommartid. Vid Norderstrand finns en liten sandstrand med brygga, och vid den lilla stranden vid Novi resort vinns ett fint litet utegym precis intill havet. 

Visby innerstad är fantastiskt vacker året om och har mycket att erbjuda.  En spännande historia, pittoreska, kullerstensladga gränder, torg och kyrkoruiner från medeltiden. Visby är även en modern och attraktiv stad full av butiker, caféer, krogar och restauranger. Det är av Sveriges krogtätaste städer med drygt 30 året-runt-öppna ställen, än fler sommartid. Området vid Visby hamn har på senare år expanderat, här ligger idag Uppsala universitet, Campus Gotland, Almedalsbiblioteket och kongresshallen Wisby Strand. 

Bussförbindelserna är bra och går både inom och utanför Visby.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  S:t Göransgatan 31

 • Postnummer

  621 55

 • Rum

  3 rum och kök

 • Byggnadsår

  2008

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Källarförråd

 • Lägenhetsnummer

  412/414

 • Våning

  4 av 5, hiss finns

 • Hiss

  Ja

 • Avgift

  12 165 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Kabel-TV, Internet, parkeringsplats, vatten

 • Andelstal, ägande

  1.20620%

Förening

 • Förening

  BRF resort Visby

 • Org.nr

  769616-5997

Driftkostnader

 • Värme

  680 kr/mån

 • El

  615 kr/mån

 • Driftkostnader totalt

  1295 kr/mån

Storlek

 • Boarea

  98.5 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Rum 414 3
Från stranden
Vardagsrum
Entre
Balkong

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

St Eriksgatan 31 copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow