SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Södermannagatan 56, Nytorget / SoFo

5 995 000 KR

2 Rok

51 Kvm

2 779 kr/mån

Våning 1,5

Välkommen till denna vackra sekelskiftestvåa om 51 välplanerade kvadratmeter med balkong och kakelugn. Bostaden är vackert uppdaterat, modernt och omsorgsfullt renoverat. Här finner du genomgående vackra detaljer bevarade från 1913 såsom spröjsade fönster, övre fönster som släpper in extra ljus och skapar ljus luftig atmosfär, eleganta spegeldörrar, vackra trägolv, fantastisk blå fungerande kakelugn, stuckaturer och generös takhöjd. Måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow