SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Skeppsbron 6 / Skeppar Karls Gränd 2A, Gamla Stan

14 995 000 KR

4 Rok

151 Kvm

7 909 kr/mån

Våning Entréplan

På en av Stockholms starkaste adresser finner ni denna underbara våning med EGET garage i direkt anslutning, vilket även ingår i avgiften. Här bor ni i RUUTHSKA PALATSET ANNO 1650 på första parkett invid slottet. Våningen har även 2 ingångar vilket möjliggör en uthyrningsdel. Detta ger verkligen en villakänsla i Gamla Stan och är något utöver det vanliga. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow