SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Skebokvarnsvägen 317, Högdalen

2 295 000 KR

3 Rok

60 Kvm

3 738 kr/mån

Våning 3 av 3

Äntligen ges nu en unik möjlighet att förvärva en helt underbar genomgående 3-rumslägenhet med balkong, fantastisk rymd & optimal planlösning i familjevänliga Högdalen, nära butiker, restauranger & service! Denna ytterst rejäla & tilltalande bostad i populära Brf Stöttan1 ligger lugnt, ljust & trivsamt placerad högst upp i huset i den kanske bästa delen av stadsdelen. Generöst vardagsrum med plats för både stor soffgrupp & matplats för härliga middagar och umgänge med gäster. Lägenheten är varsamt renoverad med gott om originaldetaljer bevarade. Ljusa färger! Stort mycket fint helrenoverat kök med diskmaskin, samt stora fönster i flera väderstreck som ger helt fantastiska ljusinsläpp. Egen tvättmaskin/torktumlare finns installerad i det fräscha helkaklade badrummet. En rejäl balkong för sköna lata dagar & påfallande gott om förvaringslösningar och svängrum för livet gör denna lägenhet till ett skönt och praktiskt hem att verkligen förälska sig i. Måste ses. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow