SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Samaritgränd 1, Mariatorget

2 795 000 KR

1 Rok

26 Kvm

1 561 kr/mån

Samaritgränd 1 belägen mitt på populära Södermalm, är en fridfull liten gata kantad av välskötta hus från 1920-talet. Denna välplanerade charmiga 26 kvadratmeters etta är ljus och luftig och erbjuder bra förvaring samt generös utrymme för möblering. Bostaden präglas av vackra detaljer så som spröjsat fönster med djupa fönsternischer och original trägolv. Måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow