SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Runiusgatan 3, Fredhäll

4 495 000 KR

3.5 Rok

75.9 Kvm

3 350 kr/mån

Välkommen till denna unika, tysta och supercharmiga lägenhet på bra adress i attraktiva Fredhäll. Här kan du verkligen leva ombonat, bekvämt och harmoniskt men samtidigt med snabb tillgång till City.
Lägenheten i denna vackra fastighet anno 1931 är försedd med en generös takhöjd, praktisk rumsdisposition samt många härliga fönster. Mycket väl tilltagna förvaringsmöjligheter samt gott om speciella originaldetaljer och inredningselement bevarade från husets unga år. Lågt belånad äkta förening som äger marken, med många bekvämligheter för medlemmar.
Måste upplevas på plats. Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow