SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Uppsala

Ringgatan 4D, Luthagen Fyrishov

2 895 000 KR

3 Rok

86 Kvm

5 289 kr/mån

Här och nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna mycket trevliga och lättillgängliga 3:a om hela 86 kvm med en helt underbar skyddad inglasad privat uteplats i välskötta och omtyckta BRF Fyrisäng! Här bor man lugnt tryggt och grönskande vackert, men ändå med omedelbar närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda av butiker, restauranger, service, vård och enastående kulturupplevelser. Ljus luftig & genomgående lägenhet med de privata sovrumsdelarna helt separerade från de sociala ytorna. Mycket gott om förvaring och stort badrum med egen tvättmaskin/torktumlare. Fullt utrustat kök med bra arbetsytor och diskmaskin. Dessutom ryms här en rejäl matplats för det större sällskapet. Öppen planlösning från kök mot det stora härliga vardagsrummet. Ljusa och naturnära materialval rakt igenom. Från vardagsrummet nås bostadens helt underbara privata inglasade uteplats där många långa dagar kan njutas. Måste upplevas, varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow