SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Norra Agnegatan 36A, gårdshus, Kungsholmen

BUD

1 Rok

33 Kvm

1 553 kr/mån

Våning 1 av 4

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska sekelskiftesetta i vackert gårdshus med balkong på ett av Kungsholmens mest attraktiva lägen. Öppen social planlösning, generös takhöjd om ca 3m samt stor balkong i syd-/västläge gör verkligen bostaden helt underbar. Möjlig 2a, se alternativ planlösning. Norra Agnegatan ligger centralt men också lugnt och fridfullt, utan störande genomfartstrafik. Här finns ett stort utbud av restauranger och stadspuls samtidigt som det finns ett flertal parker och fantastisk natur med underbara promenadstråk. Varmt välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow