SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Nacka

Kummelnäsvägen 2D, Kummelnäs

4 995 000 KR

3 Rok

73.5 Kvm

4 205 kr/mån

Våning 2 & 3

Nu saluförs en fantastisk 3:a med takterrass om ca 10 kvm där man njuter av solens nedgång på kvällen. Med ett lugnt och naturnära läge i barnvänliga Kummelnäs med närhet till både bad och skärgårdskrog.
Denna etagelägenhet har exklusiva materialval en social planlösning med två väl tilltagna sovrum. Kök och vardagsrum har direkt åtkomst till lägenhetens kungsbalkong.
Måste upplevas på plats!
Varmt välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow