SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Kocksgatan 23, SoFo / Södermalm

BUD

2 Rok

69 Kvm

2 772 kr/mån

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna exklusiva och påkostade tvårummare på attraktiv adress i SoFo med genomgående lyxig design. Lägenheten är rymlig, har totalrenoverats och erbjuder noggrant utvalda materialval och utrustning såsom eleganta spotlights från Buster n Punch, öppen spis i vardagsrummet, gjutet betonggolv i kök och hall samt vacker fiskbensparkett i övriga utrymmen. Fantastiskt kök tillverkat av det italienska varumärket Arrital som designades och byggdes av Kitchens by Paul. Lägenheten är väl genomtänkt med fantastiska detaljer och har allt man kan tänkas behövas. Måste upplevas på plats! Varmt välkomna på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow