SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Kaplansbacken 5, Kungsholmen

3 995 000 KR

2 Rok

45 Kvm

2 001 kr/mån

Våning 3 av 9

Nu saluförs äntligen denna klassiska funkislägenhet om 2 rok på lugna Kaplansbacken. Föreningen kan stoltsera med en fantastisk takterrass där du kan se ut över hela Stockholms innerstad. Du har direkt närhet till Centralstationen, Norr Mälarstrand och såväl strandpromenaden vid Kungsholms strand.

Denna ljusa lägenhet om 2 rok har en stor härlig balkong och ett ljust och modernt kök. Exklusivt badrum med dusch / badkar och även tvättmaskin med plats torktumlare.
Hela lägenhetens golv är genomgående Wenge parkettgolv, där färgtonen mättad ebenholtst skapar ett modernt och tidlöst intryck.
Måste upplevas på plats och titta även in föreningens innergård på visningen. Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow