SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Högbergsgatan 59B, 1202, Södermalm

5 395 000 KR

2 Rok

52 Kvm

3 254 kr/mån

Våning 2 av 6

På attraktiv adress mitt på Södermalm finner ni denna nyrenoverade, trevliga och välplanerade hörnlägenhet i absolut toppskick. Lugnt belägen med fri utsikt.
Föreningen kommer ansöka om bygglov för balkonger inom kort.
Stor gemensam takterrass, bastu och festvåning/samlingslokal som medlemmarna kan nyttja. Eftersökt och lugnt läge mitt på Södermalm.Gillöga AB har i samråd med arkitekt Pernilla Öfvergård producerat sex nya bostadslägenheter av f d kontor på plan 2 på Högbergsgatan 59. Bostäderna har eleganta kök från Marbodal med bänkskivor och stänkskydd i Carrara-marmor. Vitvaror från Siemens och sobert svarta kranar och diskhoar från Tapwell. Hela fastigheten har nyligen stambytts och badrummen går i en svartvit färgskala. De är förberedda för tvättmaskin. Lägenheterna har nydragen el och nya golv - Kährs ek crème, tvåstav mattlackad. Nya innertak för maximal ljuddämpning mellan planen. Ytterdörrarna är nya säkerhetsdörrar från Proloc, som platsmålat dörrarna för högsta finish.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow